ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gaveidéer til Vesterbro-hipsteren

Af Annoncør

Er du løbet tør for gaveideer? Eller måske du bare er træt af at rende rundt fra den ene butik til den anden på Vesterbrogade for at købe gaver til din kæreste, hipstervenner eller familie. Det er der nu en nem løsning på, for nu har Giftify samlet masser af gaveideer i smarte kategorier, som er lige til at gå til. Læs med her og få tips til gode gaveideer til hipsteren i den søde juletid.

Du kender det sikkert. Du står i kø sammen med en masse andre mennesker i en butik, fordi du skal købe julegaver til din hipsterkæreste. I år går køen helt ud på gaden med en god meters afstand, og der er koldt, mørkt og det blæser.

Hvis du alligevel gerne vil slippe for at stå i kø, så køb gaverne på Giftify.dk. Det er en ret nem måde at få løst alle gaveproblemerne på. Her er der nemlig masser af gaveideer til venner, veninder og familie. Og så er gaverne inddelt i overskuelige kategorier, så som:

 •       Smykker og tasker
 •       En god bog til metroen
 •       Lingeri til kæresten (eller dig selv)
 •       Tøj og mode til fritid og arbejde
 •       Weekendophold og wellness

Og mange, mange flere. I de mange kategorier finder du flere forslag til, hvad du kan købe af gaver. Smykker er ikke bare til kvinder, det er også til hipsteren, der har alt. Du kan også finde f.eks. kreabøger, rejser eller garn og strikkeudstyr. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at finde gode gaver.

Gaveideer til hipsteren

Når du skal finde gaverne, som skal ligge rundt om dette års juletræ, så vil de fleste jo gerne gøre en ekstra indsats for at finde lige præcis det, som din hipsterven eller hipsterkæreste ønsker sig allermest. Problemet er bare, at mange efterhånden ikke ved, hvad de ønsker sig og lader det være op til giveren – altså dig – at finde på noget, sjovt, dejligt eller personligt. For hvad søren giver du en hipster?

Det er svært at sætte hipsteren på formel. Det siger videnskaben selv. Du må nemlig ikke give hipsteren noget, der er alt for normalt. Men du kan samtidig give hipsteren noget, der er så normalt, at det gør helt ondt. Det kunne f.eks. være:

 • En rejse til Ærø
 • En grim julesweater eller nissehue
 • En skægtrimmer
 • Kaffe (gerne hipsterkaffe)
 • Øl af den hjemmebryggede slags

Hvis du savner gaveidéer, så gå på giftify.dk og find en gave til din hipster derhjemme.

Del artikel