Gaven til dit fodboldtossede barn

Skrevet af: Redaktionen

Hvad kan du give dit fodboldtossede barn?

Dette er sponsoreret indhold

Fodbold er en vanvittig populær sportsgren herhjemme i Danmark. Hvad end det handler om herre- eller kvindefodbold, national eller international fodbold eller fodbold helt nede på amatørniveau – Danmark elsker simpelthen fodbold. Måske har du en søn eller datter, der elsker at spille fodbold. Måske drømmer din dreng om at tørne ud for FC København i Parken, eller måske har du en pige, der drømmer om en karriere i Brøndby IF? Herunder får du nogle idéer til, hvad du kan give dit fodboldtossede barn – uanset om dit barn drømmer om at blive professionel fodboldspiller eller bare ønsker at spille for sjov.

Bolde og mål i god kvalitet

Fodbold kræver en bold. Gerne en god bold, der er lavet af læder, fremfor en bold lavet af plastik. En god bold i god kvalitet er et godt sted at starte, hvis du skal udvikle dig og forbedre din teknik. Hvis du planlægger give dit barn en god fodbold, kan du overveje, om du vil gøre gaven en smule sjovere ved at sætte dit personlige præg på den. Hos Kickmyball kan du købe et væld af forskellige kvalitets bolde, som du kan peppe op. Du kan eksempelvis få dit barns navn printet på bolden. Det er ligeledes muligt at tilføje et bestemt logo, hvis dit barn holder med en bestemt klub – enten nationalt eller internationalt.

Investerer du i bolde, bør du ligeledes investere i gode og solide mål. Gode mål kan du dog også selv bygge ud af træ, hvis du har hænderne skruet rigtigt på. Lad skudtræningen begynde.

Alt det klassiske udstyr til fodboldspilleren

Hvis din dreng eller pige skal spille fodbold i en etableret forening, skal der naturligvis også investeres i alt det klassiske fodboldudstyr. Det er blandt andet træningstøj, hvilket indbefatter shorts, t-shirts og fodboldsokker. Og så ser det ekstremt godt ud, hvis farverne matcher. Sørg dog for at købe mere end et enkelt træningssæt, hvis du ikke har lyst til at vaske surt spillertøj tre gange i ugen. Benskinner er desuden en nødvendighed. Dine børn må ikke spille kampe, hvis de ikke har deres skinneben beskyttet. Det sidste – og sandsynligvis det vigtigste – er fodboldstøvlerne. Her kan det være en idé, at du tager din dreng eller pige med ind og prøver støvlerne, således at I sikrer jer, at de sidder godt og ikke giver vabler.

Udstyr til selvtræning

Hvis dit barn virkelig ønsker at følge drømmen – og måske ende i en af de store sjællandske klubber – er udstyr til selvtræning en god gave til den fodboldtossede dreng eller pige. Det kan være kegler eller en agility-stige, som dit barn kan bruge til at træne kondition samt evne til at løbe hurtigere. Keglerne kan ligeledes bruges til at lave tekniske øvelser med bold. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, men kegletræning med bold er en meget effektiv og givende træningsmetode.

Når dit barn bliver lidt ældre, skal muskulaturen også trænes mere og mere, da fodbold er et fysisk spil. Skal fodbolddrømmen gå i opfyldelse, er selvtræning en nødvendighed.