Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Genbrugsguld til børnefamilier: Familien Agger åbner butik i Hovedstaden

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: Loptimisten
Foto: Loptimisten

“Genbrug til lækre unger”.

Sådan lyder sloganet fra den nye butik Loptimisten, der er åbnet i storcentret Hvidovre C. Man kan i den grad også sige, at det er lækkert genbrug til ungerne.

I hvert fald er en ny butik fyldt med stande med alt det bedste genbrug af børnetøj- og legetøj netop åbnet, og der er en helt særlig historie bag Loptimisten.

Den er nemlig ejet af alle familiemedlemmer i Familien Agger, hvor storebror Daniel Agger nok ikke kan løbe fra at være det mest kendte ansigt.

Lillebror Marco Munthe Agger er indsat som direktør, mens øvrige stiftere er Marianne Agger, Stephanie Agger samt Masada ApS (ejet af Daniel Agger) og MMA 89 Holding ApS (ejet af Marco Agger).

Daniel Aggers selskab har i øvrigt mange flere aktiviteter under sig. Blandt andet det succesfulde kloakfirma KLOAgger og Center Pub i Hvidovre.

Lillesøster står for driften

Daniel Agger lægger heller ikke skjul på, at han er stolt af at være en del af ejerkredsen, hvor lillesøster Stephanie Agger står for driften.

På Instagram skrev han nemlig, at man skulle huske at besøge den nye butik.

De har over 200 stande fordelt på 2 etager med lækre sager til børn i alle aldre. Konceptet er ikke nyt, men det er ret effektivt.

For faktisk er Loptimisten mellemled mellem almindelige mennesker, der ønsker at sælge ud af deres børnetøj- og ting, og så dem der gerne vil købe lækre ting brugt til en billigere pris.

Alle kan tilmelde en reol, som man så betaler noget stand-leje for, og så er der en kommision per solgt del.

På denne måde kan man både glæde andre med tøj og legetøj, som børnene ikke længere kan bruge, man kan være med til at støtte op om bæredygtighed, og man kan tjene lidt ekstra penge, uden selv skal stå på en loppestand.

Hvad: Ny Genbrugs Børnebutik Loptimisten
Hvor: Hvidovre C
Se mere her

Del artikel

Andre læser også