Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Genial gademad fra Japan: Kuma har åbnet ny restaurant i København

Af Rasmus Kramer Schou
Kumas okonomiyaki  Foto Rasmus Kramer Schou
Kumas okonomiyaki Foto Rasmus Kramer Schou

Da Kuma åbnede deres lille japanske restaurant på Nørrebro for to år siden stak det helt af.

Kø ud på Jagtvej og udsolgt fra hele kortet.

København er nemlig blevet rigtig glad for japansk mad, især gademad. Det er pakket med smag, er let og raffineret, og så koster det ikke særlig meget.

Kuma – som betyder bjørn på japansk – kører da også med særdeles lave priser, hvilket har gjort dem til et af Nørrebros gode stamsteder.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Kuma Østerbro Foto Rasmus Kramer Schou

2100 Japanermad

Nu har Østerbro så også fået deres helt egen Kuma.

De er nemlig rykket ind i Randersgade 35 – hvor grillbaren Pappas lå i en menneskealder. Et stenkast fra Bopa, Pixie og At the Counter.

Østerbroafdelingen er en del større en Nørrebro.

Her er selvfølgelig take-away i de spartansk indrettede lokaler, men faktisk også højborde med plads til omkring 20 siddende gæster samt borde i vinduet ud mod Randersgade.

Læs også: Overset mexi-perle: Her får du Københavns bedste tacos til prisen

Kuma Østerbro Foto Rasmus Kramer Schou

Michelinkok står bag

Bag Kuma står Mathias og Katsu, sidstnævne er halvt japansk og har stået i lære på Michelin-restauranten Kong Hans.

Menukortet er meget lig det, vi allerede kender. Ingen sushi, men masser af chicken nanban, tonkatsu og et stort udvalg af sticks og lækre sideorders (26-40 kr.)

Og heldigvis har de selvfølgelig taget deres berømte okonomiyaki med – en forholdsvis simpel ret, hvis primære ingredienser er hvidkål og æg.

Men også en ægte favoritret med masser af smag og umami fra den japanske mayo og okonomiyakisauce samt katsuobushi – de tynde vinkende flager af tørret og røget bonito.

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude

Hvad: Kuma Østerbro
Hvor: Randersgade 35
Hvordan: Læs mere her

Kuma Østerbro Foto Rasmus Kramer Schou

Del artikel

Andre læser også