Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild pris: Gigantisk villa på Strandvejen er årets hidtil dyreste

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Home Charlottenlund
Foto: Home Charlottenlund

Selvom boligmarkedet først så småt er ved at tø op igen efter en kold vinter, er der i den grad varmt på toppen af markedet.

Her har salget af en liebhavervilla på Strandvejen nord for København nemlig lige indtaget førstepladsen som den dyreste handel i år med en gigantisk salgspris.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Intet mindre end 60,9 millioner kroner har skiftet hænder, for at nye ejere har kunnet overtaget nøglerne til det luksuriøse hjem, som ligger i Charlottenlund et par rækker fra Øresunds kyst.

For prisen får køberne en overflod af kvadratmeter – 432 for at være præcis – som ifølge salgsmaterialet fra mæglerbutikken Home Charlottenlund, der senest havde villaen til salg, er udstyret med ”alle moderne bekvemmeligheder.”

De i alt tolv værelser byder blandt andet også på flere stuer, et bibliotek, et træningsrum, et påklædningsværelse og flere sove- og børneværelser.

Stort millionafslag

Den dyre villa kom til salg i februar efter en kort pause fra markedet, hvor var den sidste år var udbudt et par måneder. Begge gange fulgte der ifølge Boliga.dk et prisskilt på svimlende 68 millioner kroner med.

Anden gang nåede det luksuriøse hjem kun at være til salg i 20 dage før en køber slog til, men så slap de altså også for at betale fuld pris: De nye ejere har nemlig fået et solidt afslag på 7,1 millioner kroner med i handlen.

Inden salget af liebhavervillaen i Charlottenlund var det handlen af det kendte Matador-hus, som Mads Skjern købte i den populære tv-serie, da han var kommet til penge, den dyreste handel indgået i 2022.

Det 360 kvadratmeter store hjem, som ligger ud til Furesø i Holte, blev solgt for 45 millioner tilbage i januar – en salgspris, der altså nu resulterer i en andenplads over årets hidtil største villahandler.

Se årets dyreste villahandel her

Del artikel

Andre læser også