Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv din partner en oplevelse, som de aldrig vil glemme

Af Annoncør

Det kan være svært at finde de rette gaver til ens familie og partner. Især hvis du har været sammen med din partner længe, kan du føle, at du allerede har givet dem alt i en tidligere gave. Her kan du læse mere om, hvad du kan give til dem, som har alt. 

En oplevelse for livet 

En sikker gave er noget, som I kan opleve sammen. Det er ikke endnu en trøje i klædeskabet, som de måske ikke går med. Derudover er det en mulighed for at forkæle din partner og give jer kvalitetstid sammen. Det kan være et hotelophold, hvor I har mulighed for at være sammen i hinandens selskab. Hvis I begge har en travl hverdag, kan det være en perfekte mulighed for at komme ned i gear sammen. 

Giv dem en gourmet-oplevelse 

God mad kan nærmest være livsændrende. Du har måske en ret, som du engang fik på en restaurant, som du stadig ikke har glemt. En gourmetoplevelse er også en fantastisk mulighed for at have en aften i hinandens selskab. Det gode er, at en aften kan være nemmere at lave plads til i en travl hverdag. En fantastisk gourmet-oplevelse i København er Wallman’s. De beskriver dem selv som en 6-stjernet dinnerparty, hvilket opsummerer dem perfekt. Arrangementet foregår i de smukke lokaler i cirkusbygningen. Her bliver I ført ind til jeres bord, hvor I vil nyde en 4-retters menu. Imens I nyder jeres mad, er der underholdning i form af kæmpe shownumre på scenen i salen. Hvis I stadig er klar til mere fest, åbner cirkusbygningens natklub efter middagen. Klik her

Giv dem et minde om jeres rejser 

Hvis I har været ude og rejse sammen, så kan et minde om jeres tur være en personlig og betænksom gave. Det kan være en fotobog med billeder fra jeres rejser, som I kan kigge gennem sammen. Her kan du sørge for at efterlade tomme sider, som I kan fylde ud på fremtidige rejser og ferier. Det kan også være med til at starte en ny tradition sammen, hvor I sørger for at gemme minder, når I er på ture sammen. Det kan blandt andet være at gemme flybilletter, entrebilletter og blive bedre til at tage billeder sammen, når I er afsted. Udover give jer mulighed for at kigge tilbage på oplevelser sammen, kan det også deles med jeres familie.

Del artikel

Andre læser også