Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv din trappeopgang en kærlig hånd med en god trappevask

Af Redaktionen

Trapper – det er da bare sådan nogle, man går på, tænker du måske. Men prøv lige at tænke på, at trappen ofte er det første, besøgende ser, når de kommer ind i dit hjem eller dit firma. Med en smukt vasket og velholdt trappe, giver du et funklende førstehåndsindtryk. Og du minimerer risikoen for spredning af smitte og bakterier! 

Hvornår er din trappe sidst blevet vasket? Du vil blive overrasket over, hvilken forskel det gør at give din trappe en kærlig hånd, i form af en trappevask. Og hvis du har en forretning, kan du faktisk være heldig, at din velvaskede trappe medfører et salg. I hvert fald er trappen en vigtig del af det førstehåndsindtryk, en potentiel kunde får, når han eller hun kommer ind hos dig. 

Bestil en trappevask og slip for det sure arbejde 

Der er ikke meget sjov i at ligge på knæ og skurre dine trin selv. Men gudsketakoglov findes der mennesker, for hvem det er en lidenskab at få trapper til at tage sig bedst muligt ud. Hos trappevask københavn sætter Aamand & Wulff en ære i at vaske dine trapper, så du næsten ikke kan kende dem igen. 

Vask trapper og udvis samfundssind 

Som nævnt danner din trappe førstehåndsindtrykket for dine besøgende. Men udover det rent æstetiske ved en smukt vasket trappe, er der også nogle hygiejniske fordele. Og de er mere aktuelle i denne corona-tid end nogensinde før!  

Med en trappevask sikrer du dig nemlig, at din trappe er fri for bakterier. Dermed kan potentiel corona-smitte heller ikke sprede sig. Du kan altså se en trappevask som en del af det at udvise samfundssind. Ved at vaske din trappe er du med til at passe på dine medmennesker. Og med et København fuld af funklende og nyvaskede trapper, kan vi både nyde synet og sikkerheden. Så det er bare om at bestille dén trappevask!  

Del artikel

Andre læser også