ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv dit hjem charme og sjæl med genbrugsmøbler

Af Annoncør

Det er en leg at indrette dit hjem, fordi du har totalt frie tøjler. Det handler kun om at skabe et hjem, som du føler dig godt tilpas i. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: brugte-moebler-smaating.dk.

Hvis du savner noget charme og sjæl i din indretning, så er det nemt at opnå ved brug af genbrugsmøbler f.eks. 

Gå på jagt i genbrugsbutikker 

Det fede ved genbrug er, at du har mulighed for at finde så mange forskellige gode ting, som du ikke lige finder i almindelige butikker. Det er ofte sådan, at nogle brugte ting har lidt mere sjæl end nogle helt nye ting.

Hvis du ikke er vant til at handle genbrug, så er det svært at finde ud af, hvordan du kommer godt i gang. Dog er det bare at gå ind i en hel masse forskellige genbrugsbutikker og starte fra en ende af. Der er især mange butikker med genbrugsmøbler i København. 

Jo flere butikker du går i, desto større chancer er der for at finde nogle gode fund. Opkøb af dødsbo er også en mulighed flere steder. 

Vær tålmodig når du handler genbrug 

Der er også rigtig meget skrammel, når du går rundt i en genbrugsbutik. Derfor kræver genbrugsshopping virkelig af dig, at du forsøger at være tålmodig igennem det hele. Ellers støder du nemlig ikke på nogle fede ting.

Men hvis du kigger alt grundigt igennem og giver alt en chance, så finder du helt sikkert nogle ting, som ikke er til at undvære.

Kombinér nyt og gammelt 

Der er nogen, der elsker at gå all-in på genbrug. Men hvis du også har lyst til at købe nogle nye ting til dit hjem, så handler det bare om at skabe en perfekt balance. Der opstår nemlig tit allermest personlighed og sjæl, når du kombinerer nye og gamle ting i dit hjem.

Del artikel