ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv et spaophold i gave

Af Annoncør

Mangler du gaven, til dem, der har alt? Det kan være rigtig svært at finde på gaver, hvis der ikke er noget på ønskelisten, der lige falder i øjnene, eller hvis du godt kunne tænke dig at give noget, der er lidt anderledes end det, alle andre kommer med.

Annoncørbetalt indhold leveret af spatilbud.dk

Derfor er oplevelser altid et godt valg, hvis man vil give noget, der kan huskes i lang tid. Oplevelser behøver ikke nødvendigvis at være et bungee jump eller en tur op at gå på Lillebæltsbroen, det kan være mange andre ting.

Du kan finde forskellige former for wellness gavekort på spatilbud.dk. Det kan både være til weekendophold eller enkelte spadage, og der er enormt mange forskellige wellnesssteder og hoteller rundt i landet, der tilbyder den forkælelse, du gerne vil give modtageren. Det er noget, der glæder, og hvis modtageren har en lidt travl hverdag, giver du muligheden for, at vedkommende kan slappe helt af og få tanket op af energi.

Fra Skagen til København

Danmark er ikke et specielt stort land, og det er langt fra umuligt at køre fra den ene ende til den anden på samme dag. Det betyder også, at et spaophold ikke nødvendigvis behøver at foregå nærmest i din egen baghave. Hvis man har det okay med at køre et par timer væk, eller man alternativt overvejer at tage toget, så kan man sagtens komme til afkroge af Danmark, man måske ikke har set før. Er man på wellnessophold er der ingen regler, der siger, at man skal befinde sig i spaområderne hele tiden. Det kan også være skønt at gå lange ture i den omkringliggende natur.

Vil du gerne bevæge dig endnu længere væk, er der også flere kurhoteller i udlandet, og du kan blandt andet få indblik i mulighederne og tilbuddene på hoteller i norden og i Tyskland, der ligeledes er skønne.

Del artikel