MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glou Glou er et af byens hotte nye steder: Grøn restaurant med bøf på menukortet

Af Rasmus Kramer Schou
Restaurant Glou Glou på Nørrebro har både grønt og kød på menuen PR Foto
Restaurant Glou Glou på Nørrebro har både grønt og kød på menuen PR Foto

Vinkongen Kenn Husted åbnede tidligere i år restaurant Glou Glou på Nørrebro.

Den opererer ud fra et 60-30-10 princip, hvor 60 procent af menukortet kommer fra grøntsager, 30 procent fra fisk og 10 procent fra kød.

“Jeg er ikke vegetar, og bliver det nok aldrig, men jeg spiser mindre og mindre kød. Flere af mine bedste venner er vegetarer, men jeg vil jo stadigvæk gerne hygge med dem over god mad.”

“Og ikke mindst feste med dem og drikke os i hegnet i økovin eller cocktails. Det sted synes jeg, København manglede, så vi åbnede Glou Glou.”

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude

Restaurant Glou Glou på Nørrebro har både grønt og kød på menuen PR Foto

178 planter og en bøf

Glou Glou, der for øvrigt er opkaldt efter lyden af vin, der bliver hældt fra flasken, ER meget grøn i sit udtryk.

178 planter omdanner næsten det store, charmerende lokale til en lille regnskov, men alt med måde – især på menukortet. Det skal være noget for alle.

“Langt størstedelen af vores gæster er unge kvinder. Men Glou Glou har også mad til deres kærester. Og vin. Og cocktails. Det handler om balance. Vi vil gerne i en mere bæredygtigt retning, men det må ikke tippe over og blive for frelst eller fodformet.”

“Mange ‘sunde’ restauranter er et lyst lokale i lyse fyrretræsmøbler, men det er den, vi gerne vil væk fra med Glou Glou. Her kan du sgu godt slå dig løs – samtidig med du vælger grønt. En grøn restaurant kan selvfølgelig godt have bøf på kortet – det har vi i hvert fald.”

Læs også: Premiere: Se Nordhavns nye flydende aktivitetshus og sauna

Restaurant Glou Glou på Nørrebro har både grønt og kød på menuen PR Foto

Steffen – den grønne kok
Glou Glous køkkenchef, Steffen Egebo Nielsen, kommer fra Gemyse i Tivoli, så han er erfaren i at banke en masse smag ind i det grønne køkken – og til en pris, hvor alle kan være med.

Prismæssigt ligger de grønne aftenretter omkring 85-135 kr.

Man kan også hoppe ombord i en 6-retters menu til 325 kr. eller den store 10-retters til 490 kr.

Den nye barchef (tidl. Salon 39) har sammensat et bredt cocktailkort og har desuden masser af vin klar – både øko, natur, bio og orange – til gæsterne.

“På Glou Glou kan du drikke dig i hegnet og stadigvæk have god, grøn samvittighed.”

Læs også: Gratis buketter: Magisk blomstermark er tilbage i fuldt flor

Vind vild middag på Glou Glou

I anledning af MigogKbh’s 1-årsfødselsdag har vi sat en helt særlig præmie på højkant.

Du og tre af dine bedste venner kan vinde den vildeste københavnerdag, som blandt meget andet byder på en overdådig 10 retters gourmetmiddag på Glou Glou – inklusiv økologisk vinmenu til en samlet værdi af 3.600 kr.

Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

Hvad: Glou Glou
Hvor: Rantzausgade 22, Nørrebro
Hvordan: Læs mere her