MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God fredagsnyhed: Gorm’s åbner igen for Take Away i København

Af Michael Qureshi
Foto: Gorm's Facebook side
Foto: Gorm's Facebook side

Den store kendte pizzakæde Gorm’s har besluttet at åbne for takeaway-salg fra foreløbig tre restauranter – to i København og én i Aarhus.

Pizzaglade danskere kan derfor igen bestille takeaway fra i dag fredag den 24. april hos Gorm’s i Nyhavn og på Fisketorvet.

Gorm’s har været blandt flere store kæder, som har valgt at holde helt lukket og overladet Take Away markedet til andre. Men nu er de tilbage.

“Denne dag har vi glædet os til. Nu gør vi igen dét, vi er sat i verden for, nemlig at servere lækker mad for vores gæster.

Vi er simpelthen lykkelige for at være i gang igen.

Det har selvfølgelig været hårdt for os at holde lukket under Corona-krisen. Det strider jo mod vores grundlæggende virkelyst og skabertrang, så vi har brugt en masse energi på at finde muligheder for at komme i aktion igen.

Vi kommer til at lægge alle vores kræfter i at servere ud af huset i denne periode,” siger CEO i Gorm’s, Christian Madsen.

PR-foto

Lavet særlige pakker til Take Away

Manden bag Gorm’s siger selv;

“Vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang med at lave mad til vores gæster igen.

Vi har gjort det nemmere at vælge med et lidt mindre sortiment end det sædvanlige, og så har vi lavet pakker til både to personer og til familien, så man til en fornuftig pris kan få både pizza og lækre drikkevarer.

 Vi er så stolte over de mange henvendelser, vi har fået fra vores gæster, om at de savner os, og jeg kan love, at vi har savnet dem mindst lige så meget. Vi er vildt begejstrede for at være i gang igen,”  forklarer Gorm Wisweh, kok og medejer

Restauranterne tilbyder indtil videre frokostklappere, pizza, salat og dessert samt både øl, sodavand og vin.

Som noget nyt, kan man få sæt såsom ”Dinner Date” inkl. drikkevarer til to personer og en ”Family Dinner” inkl. drikkevarer til børnefamilien.

Du kan få mere info her