Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gode råd når du skal anlægge et nyt bad

Af Annoncør

Badeværelset er et af de rum, der bliver brugt mest, og derfor bør det også være et sted, hvor man føler sig godt tilpas. Det skal først og fremmest være praktisk, så der er plads til alle ens ting, og samtidigt må det gerne være pænt, så det føles som en luksus at være der. Her er tre bud til dig, der overvejer at anlægge nyt badeværelse.

Overvej dine muligheder

Hvis man har brug for et nyt badeværelse, er der nogle ting man bør overveje, inden man giver sig i kast med renoveringen. Der er uendeligt mange muligheder, og derfor skal man for sin egen skyld overveje ens reelle muligheder. Badeværelset skal kunne holde til at blive brugt, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvad du har brug for. Alt efter hvor stort dit badeværelse er, kan du overveje hvordan du kan optimere det.

Skal du have mere skabsplads, en større håndvask eller et bedre bad? Skal badeværelset bruges af andre end dig, skal der være gulvvarme, og skal du overveje et karbad?

Du kan også på forhånd beslutte, hvilket look du gerne vil ende med; skal det være et klassisk, simpelt badeværelse med rolige farver, eller skal det være fyldt med forskellige farver og materialer? Des mere du forbereder dig, des større er chancen for at du ender med et badeværelse der afspejler lige netop din stil.

Rengøring af badeværelset

Man forbinder oftest luksuriøse badeværelser med rene badeværelser, og derfor bør du tænke rengøring ind i din planlægning. For at have et så rent badeværelse som muligt, bør du rengøre det minimum en gang om ugen. For at gøre rengøringen af badeværelset til en både lettere og mere problemfri oplevelse, kan du vælge fliser og glasafskærmninger, der skyr vand og kalk. Selvom der er mange rengøringsmidler der effektivt kan fjerne kalk og skidt, er de ofte også meget hårde overfor fugerne i badeværelset. Derfor kan du med fordel vælge materialer til badet, som kræver mindre stærke kemikalier for at holdes rene.

Økonomien

Ligesom med mange andre ting, hører kvalitet og pris ofte sammen når det gælder nye badeværelser. Lav derfor et budget for din renovering, så du ved hvilke ting du skal prioritere, og hvilke ting du kan vente med at renovere. Det er at foretrække at købe en bedre kvalitet og lade processen tage længere tid, end at ende ud i at skulle have hurtige, billige løsninger i sidste øjeblik. De billige og hurtige løsninger og materialer holder sjældent lige så godt eller lige så længe som de gode kvaliteter og materialer, og derfor vil det ofte blive dyrt i den lange ende.

På de sociale medier kan det se let ud at rive gamle rum ned, eller selv bygge nye, og hvis man har forstand på det, er det også en mulighed. Oftest vil det dog give cirka samme pris for et meget bedre udbytte, hvis man kontakter fagmænd til at klare disse typer opgaver. De har styr på hvad der skal gøres, og derfor ender det ikke med at du står med et utæt rør eller et toilet der ikke kan skylle ud. Vælg et firma med garantiordning, så du er sikret hvis der er problemer efterfølgende.

Del artikel

Andre læser også