Gode råd til at blive gladere

Skrevet af: Redaktionen

I nutidens moderne samfund kan det være svært ikke at blive tynget af alle de daglige indtryk. Det er svært at være sig selv, da samfundet forventer vi er på en bestemt måde.

Dette kan gøre os nedtrykte og vi kan mangle energi og overskud til hverdagen. I denne artikel kommer der tre gode råd til, du får et gladere liv.

Rejs mere

At rejse kan virkelig være en healende meditationsmetode, som kan give os, forventningsglæde som ingen anden og kan hjælpe en med at gennemføre sin hverdag, når man kan se frem til ferien der kommer i fremtiden.

Et godt råd er derfor at rejse mere. Om det bare er en weekendtur i sommerhus eller en charterferie til Maldiverne. Hvad end du føler er den bedste ferie for dig, så skylder du dig selv at gøre det.

Du har et liv, og du bør få mest ud af det. Så læg dit daglige liv på hylden, pak tasken og kom afsted. Alle burde gøre det, da det kan skabe mere overskud i hverdagen.

Hos marienlyst.dk har de det slogan, at du kan tjekke ind som du er og rejse hjem som dig selv. Dette er lige nøjagtig essensen af at få afslapning og ferie ind i dit liv, og berig dig selv med en mere overskuelige hverdag.

Her kan du slappe af med et spaophold eller et minibreak fra dit daglige liv. Så tag en veninde eller kæreste med under armen og kom afsted. Gør noget godt for dig, så du bliver glad igen.

På den måde får du renset ud i kroppen og hjernen og kan få afslappet helt i dybden. Derudover kan du mens du er der, får lavet nogle meditationsøvelser og få styr på tankerne.

Få styr på dine skavanker

Der er mange måder, at du kan få styr på dine skavanker. Noget du kan gøre mere i din hverdag, er at spise sundt og træne. På den måde kan du træne nogle af de skavanker du får fra din hverdag. En sundere kost gør en gladere.

Fastfood gør faktisk at din gejst går meget ned. Hurtig energi gør dig nemlig mere træt og rastløs. Hvorimod du kan blive helt frisk ved at træne og spise sundt.

Sundhed behøver ikke være besværlig. Du kan altid starte med at bytte nogle af de faste vaner ud med sundere alternativer. Start med at fjerne sodavand og drik vand i stedet. Fjern lidt af de usunde vaner ad gangen.

Når sundheden virker

Dernæst kan du vælge at spise meget sundere. Undersøg hvad dit daglige kalorieindhold må være, og sæt det lidt mindre, for du kan tabe dig. Du behøver ikke vælge en metode hvor du sulter dig selv, du kan nemlig stadig spise alle de gode råvarer, bare du spiser mindre usundt.

Og hvis du så får lyst til usundt i løbet af ugen, skriver du det ned og vælger en dag i løbet af ugen, hvor du må spise alt det usundt, du gerne vil. På den måde er der noget at glæde sig til, som kan hjælpe dig med at opretholde den sunde livsstil.

Vil du gerne have der samtidig sker noget med din krop, bør du træne samtidig. Indføre nogle lette øvelser du skal lave hver dag, som gør du kan se dig selv i spejlet og få bedre selvtillid og blive gladere den vej.

Er du dog uheldig at have gigt og ikke have mulighed for at træne, kan du få hjælp i form af Glucosamin, som er et lægemiddel, som kan hjælpe mod slidgigt.

Hvordan psyken er vigtig

Flere og flere lider med angst, depression og andre psykiske problemer. Det moderne samfund laster på os, og vi kan få spændinger, ubehag, stress og præstationsangst, som gør vores overskud svækkes. Følelser som vrede, sårbarhed og nervøsitet er ikke tilladt i dagens Danmark, hvilket kan gøre psyken virkelig ustabil. Hos body-sds.dk, kan du få hjælp til dette ved hjælp af discipliner, træning og behandling som udrenser dine skavanker og udfordringer i kroppen og hovedet.

BørnefestiBAL i København: Kæmpe børnefest får også Paw Patrol på plakaten

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Når BørnefestiBAL løber af stablen i København lørdag d. 8. juni og søndag d. 9. juni, kan gæsterne opleve de populære hunde fra Nickelodeons Paw Patrol live på scenen.

Holdet bag BørnefestiBAL har nemlig indgået et samarbejde med tv-kanalen Nickelodeon, som betyder, at de festivalsgæstende børn og voksne kan opleve karaktererne fra et af kanalens mest populære programmer, Paw Patrol, live på scenen.

Paw Patrol handler om seks kærlige redningshunde med hver deres egenskaber, som ledes af drengen Ryder.

Den seje gruppe er altid klar til at hjælpe, når ulykken rammer i deres hjemby Adventure Bay – men de har taget dagen fri, for at komme til Fælledparken og møde alle deres fans.

”Vi glæder os meget til at byde Paw Patrol velkommen til København.

Vi ved, at det bliver en fantastisk oplevelse for gruppens mange fans, som nu kan møde deres helte i virkeligheden og endda får muligheden for at deltage i den ikoniske dans, ’Vovse Boogie’,” fortæller Kalle Bremer, der startede BørnefestiBAL i 2015.

Masser af underholdning for familien

BørnefestiBAL byder på musik, sjov, leg, gøgl og spas for børn og deres familier. Foruden Paw Patrol kan man også opleve Gurli Gris-show, Mek Peks Åh Abe-show, HipSomHap, Albert Dyrlund og stjernerne fra årets MGP.

”Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med BørnefestiBAL.

De rammer den helt rigtige nerve og har hjertet på rette sted, og der er noget, vi virkelig kan spejle os selv i, når vi kommunikerer med vores målgruppe.

Derfor var det et helt oplagt partnerskab at gå ind i,” fortæller Jesper Dahl, direktør for Viacom i Norden, der ejer Nickelodoen.

Mange aktiviteter i løbet af dagen

Det helt særlige ved BørnefestiBAL er, at der virkelig sker noget hele dagen. Forældre kan derfor være ganske sikre på, at underholdningen er sikret.

For udover underholdningen fra scenen kan børnene se frem til både aktivitetsbaner, maletelte, perletelte, skattejagt, fodbold, rutsjebaner og ikke mindst fodbold-dart.

Billetter kan købes til 95 kr. (Børn under 1 år kommer gratis ind)

Hvad: BørnefestiBAL
Hvor: Fælledparken, København
Hvornår: Lørdag d. 8. juni & søndag d. 9. juni
Billetter koster 95 kr. og du finder mere info lige her.

København er Europas pizza-paradis: To Kbh-steder stryger ind på Top 5

Skrevet af: Redaktionen
FOTO-Pizza-Project
FOTO-Pizza-Project

Hvis man troede, at Italien var urørlige på at lave de bedste pizzaer, så kan man godt tro om igen.

I hvert fald hvis man skal bedømme ud fra den netop offentliggjorte liste “50 Top Europe”, som regnes for at være den mest prestigefyldte pizza-liste.

Her dominerer København simpelthen i Top 5 med hele to steder helt med fremme.

På en fantastisk tredjeplads ligger Bæst på Nørrebro. Bæst har flere gange været nævnt på lister over verdens bedste pizzaer, så det er ikke totalt overraskende, at de er placeret i toppen.

Læs om Bæst i MigOgKbhs Spiseguide her

Nyåbnet sted i Indre by er højdespringer

En vild højdespringer er imidlertid det nyåbnede pizzeria Luca, som MigOgKbh naturligvis var blandt de første til at omtale.

Pizzeria Luca åbnede i marts på Gammel Strand i Indre By, og her kunne ejer Lasse Wiwe fortælle, at den perfekte pizzadej-opskrift tager 72 timer at hæve.

Den magiske dejopskrift har i den grad også haft en effekt, da Luca er placeret som nummer 5 over Europas bedste pizzeriaer.

Ved åbningen fortalte Lasse Wiwe, hvordan han fik fingrene i den hemmelige opskrift.

“Det er vigtigt for os at blive de bedst indenfor vores felt, og derfor har vi benyttet os af den prisvindende italienske pizzaiolo Luca Platanias ekspertise.

Det krævede en 3-4 våde aftener i Rom og en masse overtalelse, før vi fik ham med, men det har så til gengæld givet os opskriften på hans 72-timer koldhævede pizzadej, som jeg godt tør kalde en af Europas bedste,” fortalte Lasse Wiwe til MigOgKbh.

Du kan læse mere om Luca her

Også blandt verdens bedste

Det københavnske triumftog slutter dog ikke her. Som nummer 11 finder vi Mother i Kødbyen. Dem har vi også med på vores Guide på Københavns bedste pizza – læs den her.

Du kan læse Europas Top 50 liste her.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at en anden 2019 liste med titlen “Verdens Bedste Pizza 2019” har Bæst på en sjetteplads – altså i the whole wide world.

Mother ligger nummer 49 på den liste.

Den kan du finde her

Her kan alt ske: Grøn dør gemmer på Københavns nye vilde cocktailbar

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Forestil dig at du et sted i Østen farer vild og forvilder dig ned ad en lille gade, hvor du møder en mystisk, grøn dør.

Bag den grønne dør gemmer sig en cocktailbar, og idet du træder ind i lokalet, lyder en gongong så øredøvende, at du bliver skræmt fra vid og sans og sætter i løb for at komme væk derfra.

Næste dag har du svært ved at glemme den hemmelige bar bag den grønne dør, så du beslutter dig for at finde den igen. Men det lykkes aldrig.

Sådan en oplevelse havde Sophus Clausen, og det glimt, han fik af den mystiske cocktailbar, sad stadig i ham, da han vendte hjem til Danmark.

Derfor besluttede han, at København skulle have lige netop sådan en bar, og fra fredag 24. maj står Sophus Clausen således klar som venue manager på byens nye cocktailbar med japansk stemning.

Læs også: Cocktails og flæskesvær: Vesterbro-darling genåbner i større lokaler

Japansk mystik bag grøn dør

Cocktailbaren er selvfølgelig opkaldt efter den mystiske bar i Østen.

Den hedder nemlig Little Green Door, og når du åbner den grønne gadedør på adressen Gammel Strand 40, bliver du mødt af et miks af japansk mystik og københavnsk hygge.

Her er rispapirslamper i loftet og grønne farver på væggene, og man ved aldrig, hvad der kan ske, når gongongen lyder. Det kan betyde alt fra ildshow til fortune cookies til stedets gæster.

 

Foto: PR

Hos bartenderen kan du bestille japanske øl, cocktails med japansk rom og whiskey og selvfølgelig den obligatoriske sake.

Priserne på cocktails starter på 100 kr., mens flaskeøl koster 50 kr.

Læs også: Tag bobler med på picnic: Nyhavn får ny champagnebar med skarpe priser

Mad og happy hour på åbningsdagen

På åbningsdagen fredag 24. maj er der happy hour fra kl. 16 til 21, hvilket betyder to signatur-cocktails for ens pris.

Fra kl. 18 til 20 fyres der op under en stor wok uden for baren og serveres gratis pad thai for gæsterne.

Aldersgrænsen er 21 år på Little Green Door, og baren har fremover åbent onsdag til lørdag med happy hour fra kl. 16 til 20.

Se mere på Facebook.

Hvad: Little Green Door
Hvor: Gammel Strand 40, København K
Hvornår: Åbner 24. maj 2019