Gode råd til at blive gladere

Skrevet af: Redaktionen

I nutidens moderne samfund kan det være svært ikke at blive tynget af alle de daglige indtryk. Det er svært at være sig selv, da samfundet forventer vi er på en bestemt måde.

Dette kan gøre os nedtrykte og vi kan mangle energi og overskud til hverdagen. I denne artikel kommer der tre gode råd til, du får et gladere liv.

Rejs mere

At rejse kan virkelig være en healende meditationsmetode, som kan give os, forventningsglæde som ingen anden og kan hjælpe en med at gennemføre sin hverdag, når man kan se frem til ferien der kommer i fremtiden.

Et godt råd er derfor at rejse mere. Om det bare er en weekendtur i sommerhus eller en charterferie til Maldiverne. Hvad end du føler er den bedste ferie for dig, så skylder du dig selv at gøre det.

Du har et liv, og du bør få mest ud af det. Så læg dit daglige liv på hylden, pak tasken og kom afsted. Alle burde gøre det, da det kan skabe mere overskud i hverdagen.

Hos marienlyst.dk har de det slogan, at du kan tjekke ind som du er og rejse hjem som dig selv. Dette er lige nøjagtig essensen af at få afslapning og ferie ind i dit liv, og berig dig selv med en mere overskuelige hverdag.

Her kan du slappe af med et spaophold eller et minibreak fra dit daglige liv. Så tag en veninde eller kæreste med under armen og kom afsted. Gør noget godt for dig, så du bliver glad igen.

På den måde får du renset ud i kroppen og hjernen og kan få afslappet helt i dybden. Derudover kan du mens du er der, får lavet nogle meditationsøvelser og få styr på tankerne.

Få styr på dine skavanker

Der er mange måder, at du kan få styr på dine skavanker. Noget du kan gøre mere i din hverdag, er at spise sundt og træne. På den måde kan du træne nogle af de skavanker du får fra din hverdag. En sundere kost gør en gladere.

Fastfood gør faktisk at din gejst går meget ned. Hurtig energi gør dig nemlig mere træt og rastløs. Hvorimod du kan blive helt frisk ved at træne og spise sundt.

Sundhed behøver ikke være besværlig. Du kan altid starte med at bytte nogle af de faste vaner ud med sundere alternativer. Start med at fjerne sodavand og drik vand i stedet. Fjern lidt af de usunde vaner ad gangen.

Når sundheden virker

Dernæst kan du vælge at spise meget sundere. Undersøg hvad dit daglige kalorieindhold må være, og sæt det lidt mindre, for du kan tabe dig. Du behøver ikke vælge en metode hvor du sulter dig selv, du kan nemlig stadig spise alle de gode råvarer, bare du spiser mindre usundt.

Og hvis du så får lyst til usundt i løbet af ugen, skriver du det ned og vælger en dag i løbet af ugen, hvor du må spise alt det usundt, du gerne vil. På den måde er der noget at glæde sig til, som kan hjælpe dig med at opretholde den sunde livsstil.

Vil du gerne have der samtidig sker noget med din krop, bør du træne samtidig. Indføre nogle lette øvelser du skal lave hver dag, som gør du kan se dig selv i spejlet og få bedre selvtillid og blive gladere den vej.

Er du dog uheldig at have gigt og ikke have mulighed for at træne, kan du få hjælp i form af Glucosamin, som er et lægemiddel, som kan hjælpe mod slidgigt.

Hvordan psyken er vigtig

Flere og flere lider med angst, depression og andre psykiske problemer. Det moderne samfund laster på os, og vi kan få spændinger, ubehag, stress og præstationsangst, som gør vores overskud svækkes. Følelser som vrede, sårbarhed og nervøsitet er ikke tilladt i dagens Danmark, hvilket kan gøre psyken virkelig ustabil. Hos body-sds.dk, kan du få hjælp til dette ved hjælp af discipliner, træning og behandling som udrenser dine skavanker og udfordringer i kroppen og hovedet.

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Michael Qureshi

Vores lokale isbutikker her i København er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Vi har eksempelvis lige skrevet om Ismageriet, der laver alt fra hindbærsnitte-is til Ferrero Roche-is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigOgKbh-redaktionen, og mange bliver aldrig bragt hos os.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.

Få bøgerne med dig overalt: Mofibo giver dig adgang til over 180.000 lydbøger

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Der var engang, hvor din eneste mulighed for at dykke ned i bøgernes fantastiske verden, var at sætte dig med en fysisk bog og læse den fra ende til anden.

I dag har teknologi heldigvis givet os langt flere muligheder for at nyde vores hobbyer samtidig med, at vi passer vores travle hverdag.

Nu kan du hænge vasketøj op, mens du oplever en Quidditch-kamp, lave aftensmad, mens du fælder en tåre over ulykkelig kærlighed (du kan altid skyde skylden på løgene) eller få pulsen op til træning, når du er på nippet til at opklare en mordsag.

Lydbøger er med andre ord den perfekte måde at kombinere det bedste fra alle verdener, og de er uden tvivl kommet for at blive.

Netop derfor er Mofibo, der har Danmarks største samling af lydbøger, også blevet ekstremt populær.

Adgang til mere end 180.000 lydbøger

Mofibo har gjort det nemt og enkelt for de læse-(og lytte-)lystne ved at samle mere end 180.000 e- og lydbøger på deres platform.

Gennem Mofibos app får du adgang til et bibliotek så stort, at det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal starte.

Her findes alt fra de største klassikere, bestsellers, krimier, romaner, børnebøger, biografier og podcasts – på flere forskellige sprog.

Mofibo har derudover fordelagtige aftaler med en lang række forlag, og derfor kan du altid finde de nyeste titler som de største klassikere på streamingtjenesten.

Tag Mofibo med dig overalt

Et abonnement hos Mofibo kan åbne en hel verden af muligheder for dig.

Uanset om du ligger og slænger dig på stranden, i en hængekøje i sommerhuset, sidder på din altan i storbyen eller står på toppen af Himmelbjerget, kan du have den næste gode historie med i lommen.

Gennem app’en kan du downloade bøger til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om at være i nærheden af wifi, et godt mobilnetværk eller bruge data i sydens sol

Med Mofibo er der kun dig og de fortællinger, du selv vælger at byde indenfor.

Det er en kæmpe fordel, at man har ubegrænset adgang til alle e- og lydbøger der findes på tjenesten.

På den måde kan du spare på de kræfter, der skal til for at slæbe kilovis af læsestof frem og tilbage til feriedestinationen – med Mofibo er det hele samlet og pakket for dig.

Del oplevelsen med andre

Er I flere i husstanden, der er vild med de gode historier, så tilbyder Mofibo ligeledes to forskellige familieabonnementer, hvor hhv. 2 og 3 personer kan være på appen samtidigt – med hver sin adgang og boghylde.

Sommerunderholdningen, der for manges vedkommende nok skal foregå inden for Danmarks grænser, er med andre ord sikret.

Drømmer du alligevel om, at det skal være lidt ekstra eksotisk, så kan du jo bare vælge at lytte til eksempelvis Harry Potter-serien på enten engelsk, svensk … eller arabisk.

Få 30 dages gratis abonnement med MigOgKbh

Hos MigOgKbh er vi (naturligt nok) vilde med folk, der godt kan lide at læse.

Mofibo tilbyder altid en 14 dages prøveperiode til nye kunder, hvor du helt kvit og frit kan udforske Mofibo-univserset.

Men nu kan vi i samarbejde med Mofibo tilbyde jer en fordelagtig rabatkode, der giver dig hele 30 dages gratis prøveperiode på tjenesten.

Der er ingen binding på Mofibo, så du kan opsige dit abonnement når som helst.

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet, så brug rabatkoden MIGOGKBH2020

Prøveperioden på 30 dage gælder kun for nyoprettede kunder.

Du kan lynhurtigt oprette dig her på dette link

24 timers live event på toppen af Operaen: Nu er de første artister afsløret

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Søndag kunne vi berette om det kæmpe 24-timers live event, der kommer til at finde sted på toppen af Operaen.

De første seks navne er nu offentliggjort, og det lover rigtig godt.

Læs også Største solokoncert nogensinde: TopGunn annoncerer stort event i København

En bred vifte

At dømme ud fra de første seks artister, så kommer der til at blive lidt for enhver smag fredag d. 12. juni.

Du kan nemlig både opleve alt fra Shu-Bi-Dua til natklubkongerne TooManyLeftHands.

Derudover kigger Bro, Faustix, Navid samt Klumben & Raske Penge også forbi Operaens tag til et brag af en live koncert.

Læs også Netop meldt ud: Københavns Lufthavn danner ramme om store Drive-in koncerter

Hold øje og følg med når der løbende annonceres flere artister!

Hvad: Covidhagen – 24-timers livestream på taget af Operaen
Hvor: Operaen i København
Hvornår: 12. juni 2020
Hvordan: Læs mere lige her 

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram