Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til at bygge sit eget hus

Af Annoncør

Det har aldrig været mere populært end i øjeblikket at bygge sit eget hus. Fordelen ved at bygge sit eget hus er, at man får det lige, som man vil have det.

Annoncørbetalt indhold leveret af Lr-hus.dk

Det kan være svært at finde gode og billige byggegrunde i København. Derfor er det en god idé at kigge efter byggegrunde på Sjælland.

Her får I nogle gode råd til, hvad I skal holde øje med, når I vælger en byggegrund på Sjælland, og hvordan I ved, om det er det rigtige for jer at bygge jeres eget hus.

Det starter med en byggegrund

Det er klart, at I ikke kan bygge et hus, hvis I ikke har en god byggegrund. Byggegrunde på Sjælland kommer stort set i alle prislejer, så det er vigtigt, at I starter med at finde ud af, hvad jeres budget er.

I kan få et samlet tilbud på hele boligpakken. Dvs. hvor byggegrunden er med, og hvor I får at vide, hvad det vil koste at bygge huset. Alternativ kan I også nøjes med at købe en byggegrund og så selv stå for at bygge det, som det passer jer. Begge dele har sine fordele. Så det kommer an på, hvad I vil have ud af hele processen.

Samlet pakke vs. at bygge selv

Det vil ofte være billigere at bygge selv, men det kommer lidt an på, om I ved, hvad I laver. For man kan let begå mange fejl, hvis det er første gang, at man bygger et hus. Så hvis det er jeres første byggegrund på Sjælland, kan det være en god idé at finde en samlet pakke.

I vil stadigvæk selv skulle vælge det hele, så I får fortsat det hus, som I gerne vil have. Men for at holde prisen nede vil der være tale om nogle standardhuse.

Del artikel

Andre læser også