Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til at gøre din bolig mere klimavenlig

Af Annoncør

Klimavenlighed er et af de største emner i dag, og det er vigtigt at gøre, hvad man kan for at passe på kloden. Der er rigtig mange ting, du kan gøre for at spare både energi og penge samtidigt med, at du gør en indsats for miljøet. Her kommer nogle tips til, hvad du kan gøre:

-Sluk for lyset, når du forlader et rum. 
-Skift alle dine pærer ud til LED-pærer. 
-Varm kun op, når det er nødvendigt. 
-Undgå standby-funktion på alle dine elektroniske apparater.

Læs mere på easygreen.dk, hvis du er interesseret i at læse flere informationer om, hvordan du kan gøre din bolig mere klimavenlig. Hos Easy Green kan de blandt andet hjælpe dig med at finde de bedste energioptimeringsløsninger til din bolig.

Vælg energieffektive apparater og elpærer

Når man skal vælge nye apparater og elpærer til sit hjem, så er det vigtigt at tage højde for, hvor meget energi de bruger. Dette er med til at påvirke både din elregning og miljøet. Du kan finde ud af, hvor energieffektive dine apparater og elpærer er ved at kigge efter et bestemt mærke.

Undgå unødvendig brug af varme i din bolig

Der er mange måder, hvorpå du kan undgå unødvendig brug af varme i din bolig. For det første kan du sikre dig, at dine vinduer og døre er tætte, så der ikke slipper varme ud. Du kan også sikre dig, at du ikke bruger for meget varme i de enkelte rum i din bolig – herunder badeværelset og køkkenet.

Hvorfor er det vigtigt at gøre sin bolig mere klimavenlig?

Der er mange gode grunde til at gøre sin bolig mere klimavenlig. For det første så er det godt for miljøet – og dermed også for kloden. For det andet så kan det være med til at spare penge på varmeregningen, hvis man eksempelvis investerer i bedre isolering af huset. Dette kan dog være en stor investering, men på sigt vil man kunne se en besparelse på varmeregningen. Yderligere så er det også godt for ens egen sundhed, hvis man gør sin bolig mere klimavenlig. Dette skyldes, at der typisk er mindre træk i husene, hvilket igen betyder færre vira og bakterier, der kan cirkulere rundt i luften. Derfor er det altså både godt for miljøet, pengepungen og ens egen sundhed at gøre noget ud af at gøre sin bolig mere klimavenlig.

Det kan virke uoverskueligt at gøre sin bolig mere klimavenlig. Men det behøver ikke at være svært eller dyrt, og det er godt for både miljøet og pengepungen

Del artikel

Andre læser også