Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gode råd til en sundere krop og et sundere sind

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

De fleste af os vil gerne have en sund livsstil og et sundt sind, men mange falder fra i frygten for at det er både dyrt, kedeligt og tidskrævende. Du kan dog sagtens stå for det hele selv, eller du kan også søge råd og vejledning hos fagfolk. Der findes en masse professionelle som kan hjælpe dig med både kost og motion, og det behøver ikke koste en formue eller kræve det store af din tid. Du kan kigge nærmere på et firma som fitpilot, som tilbyder hjælp til netop dette. Derudover får du med denne artikel tre gode råd til en sundere krop og et sundere sind. 

Fup eller fakta

Der findes et hav af råd og vejledninger på nettet, til hvordan du får en sundere tilværelse. Men, som med så meget andet, er det vigtigt at du forholder dig kritisk til det du læser. Brug din sunde fornuft og gør en indsats i at sortere fup fra fakta. Du behøver ikke bruge alverdens slankede midler for at tabe dig, og du kan sagtens være glad og fuld af energi, uden en masse tilskud og piller. Sundhed og glæde går hånd i hånd, og kommer først og fremmest indefra. Du skal føle dig glad for at være sund og omvendt.

Træningstyper og udstyr 

Et led i en god og sund livsstil er træning og motion. Dette behøver dog ikke tage mange lange timer, og du behøver ikke omlægge hele din kost efter træningen heller. Først og fremmest handler det om at holde kroppen i gang, og have en god kondition. Start med at undersøge hvilke træningsformer du kan lide. Når du har fundet din træningstype, er det tid til at finde det rette udstyr. Det behøver ikke fylde en masse eller koste dig i dyre domme. Tjek markedet grundigt igennem, og hav de små ting derhjemme. Du kan altid smutte op i træningscentret og låne deres løbebånd eller stairmaster i ny og næ. 

Find sunde alternativer 

Det kommer nok ikke som en kæmpe overraskelser, at en del af en sundere og gladere livsstil, også påvirkes gennem kosten. Du behøver, som tidligere nævnt, ikke omlægge hele din kost og spise efter en stram madplan, men du kan starte i de små og tænke lidt over dine madvaner. Du kan for eksempel stille en skål frugt eller nødder frem, og spise dem som snacks, når du bliver småsulten. Drik vand engang imellem i stedet for sodavand og saftevand. Skift det hvide franskbrød til morgenmaden ud med et grovere franskbrød, og drik kun en kop kaffe i stedet for to eller tre. Med lidt sundere madvaner og en smule motion, er du godt på vej mod en sundere livsstil.

Del artikel

Andre læser også