Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til personlig indretning af din lejlighed

Af Annoncør

Har du fået en ny lejlighed, eller overvejer du bare at ommøblere din nuværende, så den får en mere personlig stil? Så får du her inspiration og gode råd til, hvordan du gør din lejlighed mere unik, samtidig med at den stadig passer til din stil.

Få et stilrent køkken med plads til alle

Der er mange årsager til, hvorfor det er vigtigt at indrette køkkenet perfekt. Her bruger man en del tid med gæster, men der er også praktiske årsager. Et stilrent køkken består typisk af hvide, sorte og grålige farver. Vil du gøre dit køkken helt unikt og anderledes, kan du få farverige køkkenskabe og -borde, som virkelig springer i øjnene, så snart man træder ind i dit køkken.

Du kan også sagtens holde køkkenet i et mere moderne look med eksempelvis hvide køkkenskabe. Så kan du i stedet kigge efter flotte farver, når du skal vælge den rette spisebordsstol. Det er godt at have møbler i farver, som bryder kontrasten i din lejlighed. Det er med til at skabe en mere personlig stil og gøre lejligheden mindre kedelig. Det er nemlig ofte lettest at vælge den hvide og sorte farve, men gør man det for ofte, kan personligheden forsvinde lidt.

Skab et varmt udtryk allerede i entreen

Du kan med fordel bruge varme farver allerede i entreen. Det skaber en god følelse, når man træder ind i dit hjem. Det får gæsterne til at føle sig velkomne med det samme. Farverne kan du trække videre ind i stuen. Der behøver nødvendigvis ikke at være farver på væggene, da mange godt kan lide hvide og lyse vægge. Du kan derfor anskaffe farverige billeder, møbler og planter i stedet, som vil være med til at gøre din lejlighed mere personlig.

Du kan eksempelvis kigge efter sofaer med varme farver. Overvej en sofa, som kommer i en mørkerød farve i stedet for sort eller grå. Det giver et mere personligt look og kan være med til at gøre din lejlighed helt unik. Det samme gælder med mange af de andre møbler i din lejlighed. Farverne kan være med til at gøre en stor forskel, og du kan bruge dem, som du ønsker. Vil du ikke have pangfarver på væggene, kan du bare bruge dem i billeder og malerier. Prøv dig frem, og så finder du hurtigt de farver, som bedst passer ind i din lejlighed.

Del artikel

Andre læser også