Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til valg af nyt badeværelse

Af Annoncør

Hvis du bor i en ældre lejlighed på Frederiksberg eller København, så har du sikkert et lille badeværelse. Her kan du overveje, om det er tid til at omstrukturere din lejlighed, så I kan få mere plads på jeres badeværelse.

Annoncørbetalt indhold leveret af Neubertvvs.dk

Det kan også være, at du bare gerne vil have et nyt badeværelse, og så vil vi her give nogle gode råd til, hvad du skal tænke over.

Hvor meget plads vil du have?

Når du endelig skal have et nyt badeværelse, er det en god idé at overveje, om du gerne vil have mere plads. Det er klart, at det er et stort projekt at flytte en væg for at udvide sit badeværelse. Men sandheden er, at det helt klart er muligt, da det vigtigste er, at du har toilet og bad nogenlunde samme sted. For her vil der allerede være afløb og vandrør. At flytte en væg er mere en synsting, medmindre der er tale om en bærende væg.

Ved nyt badeværelse på Frederiksberg eller København er det helt klart værd at overveje, da mange ældre lejligheder har så små badeværelser. Her vil det være rart med et moderne smart badeværelse, hvor der er plads til det hele.

Badeværelsesinventar

Når det kommer til alt badeværelsesinventaret, så er det ligetil. Så det har ikke den store betydning, om I vil have et flottere bad eller toilet, da det kan blive placeret det samme sted som tidligere.

Det er værd at overveje, om I er glade for der, hvor alt står på jeres nuværende badeværelse, for så er det let for jer at få nyt badeværelse. Hvis I vil have toilettet eller badet et andet sted, er der tale om en større beslutning. Her er det et lovkrav, at I benytter en VVS’er, da I ikke selv må lave noget med faldstammer.

Del artikel

Andre læser også