Gode tip: 3 ting du kan gøre for at passe på dig selv

Skrevet af: Redaktionen

Vinteren og mørket er over os. Selv i en smuk by som København kan det være hårdt at komme gennem de sidste vintermåneder.

Vi giver dig tre tips til, hvad du kan gøre for at passe på dig selv, når det er vinter.

Når det er koldt og mørkt, er det ekstra vigtigt, at du er god mod dig selv. På den måde bliver det lidt nemmere at komme gennem vinteren. Få tre tips til ultimativ selvforkælelse her.

Forkæl dig selv med internetshopping

Du kan med fordel bruge vinteren på at forkæle dig selv med lidt nyt tøj eller noget nyt til hjemmet.

Du kan heldigvis finde alt på nettet, så du kan sidde hjemme i din hyggelige stue og bestille det, du går og mangler.

Du kan eksempelvis finde det perfekte forårsoutfit, så du er helt klar til at nyde foråret i skønne København.

Vinteren er også en god tid at købe nye møbler, da du bruger så meget tid indenfor. Du kan eksempelvis forkæle dig selv ved at købe en ny sofa m. chaiselong eller en ny lampe og indrette dit hjem, som du altid har drømt om.

Forkæl din krop

Vinteren er hård ved kroppen, så du kan med fordel bruge vintermånederne på at forkæle kroppen.

Forkæl eksempelvis dig selv med en ny frisure, da vinteren ofte er hård ved håret. Du kan også passe på håret ved at bruge hårkur, når det er koldt udenfor.

En anden ting, du kan gøre, er at bestille en ansigtsbehandling. Start desuden en hudplejerutine, der gør din vinterhud lidt friskere.

Du kan med fordel besøge tandlægen, da sunde tænder er nødvendige, for at du har det godt. Du kan eksempelvis læse mere om tandlæge Østerbro her.

Sæt tid af til dig selv

Dette er det sidste råd, som du kan bruge, hvis du vil passe på dig selv. Du bør sætte tid af til dig selv, hvor du bruger tiden på netop det, du har allermest lyst til.

Det er lige meget, om du har mest lyst til at gå en lang tur med en podcast i ørerne, eller om du har mere lyst til at lave en kop lækker kaffe og se en serie i sengen.

Det vigtigste er, at du husker at bruge tid på netop det, du har lyst til. På den måde kommer du nemmest gennem vinteren.