Gode tips: København giver dig mulighed for bedre selvværd

Skrevet af: Redaktionen

København, hele Danmarks hovedstad. Her er alt muligt.

Det er kun din fantasi der sætter grænserne. Her kommer guiden til, hvordan det at bo i København, kan forbedre dit selvværd.

Hvordan kan man være sig selv

Har du gået en stor del af dit liv, og følt du var anderledes, end dem du havde i din omgangskreds.

Enten har du ikke passet ind ved dine kammerater, eller også følt dig utilpas i din krop. Hvad hvis man ønsker at se anderledes ud. Hvordan kan man få det bedre? Kan man egentlig det.

Ja. I København kan man være lige den, man vil være.

Det lyder for godt til at være sandt, men den er god nok. København er nemlig en så stor by, at du kan blende ind, lige som du vil.

Det kræver bare du giver dig roen til at finde dig selv. Ønsker du at ændre dit udseende, kan du på Roskilde Privathospital, få en brystforstørrende operation, brystimplantater eller brystløft.

Du kan komme til at se ud, lige som du vil, uden nogen dømmende blikke, da alle kan være sig selv i København.

Har du altid gået med drømmen om større bryster, kan det derfor laves, og medvirke til din selvtillid og selvværd vokser, så du kan finde dine drømme.

Her er der plads til at acceptere sig selv, som man gerne vil. Det kræver bare man tager sig tid.

Der er også kæmpe mulighed for at se en psykolog, da man i København ikke anses som værende mærkelig, hvis man ser en psykolog, hvilket alle mennesker kunne have brug for.

Bliv sundere og få bedre selvværd

Sundhed har meget at gøre med, hvordan vi har det med os selv og andre.

Ens humørsvingninger og selvværd påvirkes nemlig af hvad vi spiser og, hvor meget motion vi får.

Det er ikke nemt for alle at spise sundt, men i København er der uendelige muligheder, for at få sundt mad uden at skulle ud ad døren for at hente det. Man kan nemlig få bestilt sin mad hjem til sig og shoppe dagligvarer på nettet.

Der findes mange sider til dette.

En rigtig god metode, hvorpå man kan spise sundt og booste ens selvværd er på danskemaaltidskasser.dk, her måde få færdiglavet aftensmadskasser og ingredienser til aftensmaden og man kan bestille, så man får til både fitness, low carb high fat kuren og meget andet.

Foruden kosten, er træningen en vigtig del til en bedre selvværd.

Det, at være aktiv gør nemlig rigtig meget for, at vi får det bedre. Heldigvis er der i København rig mulighed for at træne billigt i et fitnesscenter.

Der er nemlig massere at vælge fra. Så handler det bare om, hvad man vil træne og hvad ens slutresultat skal være. Samtidig er der rig mulighed for en personlig træner og da der er mange at vælge i mellem, er priserne til at betale.

Muligheden for at finde kærligheden er stor

I København bor der mere end 600.000 mennesker.

Der er derfor stor mulighed for at finde en partner. Mange af disse mennesker er studerende.

København er nemlig en af de byer i Danmark med flest studerende. Har man brug for kærlighed, kan man derfor bare gå i byen.

Ellers kan man bruge Tinder eller andre datingsider til at finde kærligheden, hvorefter man bare kan mødes på en af Københavns uendelige cafeer, eller barer.

Har man svært ved at finde kærligheden, kan man bare købe en sexdukke, så du kan få en realistisk sexoplevelse. Da en sexdukke gør det muligt, altid at have en kæreste ved sin side.

Som nævnt ovenover, er København stedet, hvor alt kan lade sig gøre. Her kan du være dig selv, ændre dig selv, som du vil og altid have muligheden for kærlighed.

Bæredygtig sommer-shopping: Populært designmarked popper op på Reffen

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR. Designmarkedet Flid gæster Reffen flere gange i løbet af sommeren.
Foto: PR. Designmarkedet Flid gæster Reffen flere gange i løbet af sommeren.

De fleste besøger Reffen for at købe noget godt til ganen, nyde den gode stemning og slikke solskin.

Men syv søndage sommeren over vil der være endnu en god grund til at kigge forbi det velduftende streetfood-marked på Refshaleøen.

Designmarkedet Flid har nemlig indgået et samarbejde med Reffen, og det betyder, at du kan gå på opdagelse hos en række upcoming designere og kunsthændværkere, når din sultne mave er blevet forkælet med tacos, sushi, burgere eller andre lækkerier.

Første gang, Flid besøger Reffen, er søndag  23. juni.

Her vil du kunne købe design og kunst til hjemmet samt pyntesager til dig selv, og når du er færdig med at shoppe, kan du blive hængende på Reffen, hvor der i anledning af Sankt Hans vil være bål og musik om aftenen.

Læs også: Topper hitlister globalt: Verdensstjerne laver Pop Up butik i København

Foto: PR

Bæredygtighed i fokus

Flids markeder har siden 2014 poppet op rundt omkring i København, og hver gang er der fokus på dansk og skandinavisk design samt bæredygtighed.

Ifølge Frederik Schlütter, som er eventchef på Reffen, er designmarkedet og madmarkedet et særdeles godt match, idet Reffen til daglig huser kreative værksteder og ligeledes går op i bæredygtighed:

“Flids kerneværdier går hånd i hånd med Reffens visioner omkring bæredygtighed, grønne alternativer og lokalt producerede varer, og vi ser Flid som et perfekt supplement til Reffens kreative værksteder,” udtaler Frederik Schlütter.

Flids marked vil være at finde på Reffen i tidsrummet 11-18 på følgende datoer:

  • Søndag 23. juni
  • Søndag 30. juni
  • Søndag 7. juli
  • Søndag 14. juli
  • Søndag 21. juli
  • Søndag 11. august
  • Søndag 1. september

Hvad: Flid x Reffen
Hvor: Reffen, Refshalevej 167 A, København K
Hvornår: Syv søndage fra juni til september

Læs også: Mød det nye madmekka: Her er alle 19 stader i Boltens Food Court

40 km fra København: Nu kan du købe dit helt eget ægte slot

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Mægler Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Mægler Ivan Eltoft Nielsen

Hvis er du er træt af trafikken i Indre by, de mange turister eller bare masser af støj, så er det nu, du bør slå til.

En perle er landet på det danske boligmarked i Nordsjælland ca. 40 km fra København.

Selv om man er vant til de helt store prisskilte i Nordsjælland og tilsvarende flotte salgsbeskrivelser fyldt med gloser som ”havudsigt”, ”sildebensparket” og ”stuer en suite”, er det alligevel ikke hverdagskost, at der står ”slot” ud for boligtypen. 

Men det er nu tilfældet; Danmarks p.t. sjettedyreste hus, der netop er kommet til salg, er nemlig i den royale kategori.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Foto: Mægler Ivan Eltoft Nielsen

43.000 kvadratmeter stor grund

Gurrehus Slot er således adressens tilnavn, og vil man rykke ind på den over 43.000 kvadratmeter store grund, koster det 52 millioner kroner.

Slottet er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i salgsannoncen beskriver adressen som ”en meget unik og sjælden mulighed for at erhverve et historisk jagtslot så tæt på København”.

Gurrehus Slot ligger i den nordsjællandske by Kvistgård ud til Gurre Sø og med Helsingør som den nærmeste større by.

Ifølge Boliga.dks oplysninger rummer bygningen 2.590 boligkvadratmeter fordelt over 30 værelser, og dertil kommer godt 1.000 kvadratmeter kælder.

Ejendommen er bygget i 1883, og siden da har slottet både været i Forsvarets og private ejeres varetægt.

Foto: Mægler Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Mægler Ivan Eltoft Nielsen

Prins Georg fra Grækenland har boet der

Det mest iøjnefaldende navn på listen over tidligere residerende må dog nok være Prins Georg af Grækenland, der ejede de eksklusive kvadratmeter frem til slutningen af 50’erne.

Ifølge salgsopstillingen fra Ivan Eltoft Nielsen foretog prinsen flere ændringer på slottet, der i dag fremstår renoveret, men dog med de fleste gamle, herskabelige detaljer bevaret.

Villamarkedet – særligt i Nordsjælland – ser jævnligt udbudspriser i samme leje som det, Gurrehus Slot er udbudt til salg for, ligesom der fra tid til anden også kommer boliger til salg med prisskilte en del over de 50 millioner kroner.

For øjeblikket er det således en strandvejsvilla i kystbyen Vedbæk lige nord for København, der til en pris på 75 millioner kroner, kan kalde sig landets dyreste villa udbudt til salg.

Du kan se flere billeder og salgsopstilling hos mægler Ivan Elftoft Nielsen her

Østerbro-yndling: Kendt pastahus skifter kurs og går all-in på pizza

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Hos Fischer går  all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou
Hos Fischer går all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou

David Fischer har i mange år været en af byens ypperste pasta-præster.

På hans ombyggede værtshus på Østerbros Victor Borges Plads har stamkunder flokkedes til for at sætte tænderne i den perfekt kogte hjemmelavede pasta.

En evne han blandt andet lærte på La Pergola, Roms eneste tre-stjernede Michelinrestaurant, hvor han var et par år.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 12 bedste pizza

Fra pasta til pizza

Hold lige vejret, for David har tænkt sig at skifte kulinarisk kurs.

“Nogle gange skal der ske noget nyt,” fortæller han, mens han skraber en af de to nye store ovne rene, som er flyttet ind Hos Fischer.

“Jeg har altid elsket den romerske pizza. Den med millimeter tynd og sprød bund – og nærmest ingen dejkant.  Og jeg har altid gerne ville give den et ordentligt forsøg. Så det gør vi nu”

“Da jeg boede i Rom spiste jeg pizza flere gange om ugen – nogle gange to på en dag.”

Læs også: Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Hos Fischer går all in på pizza Foto Rasmus Kramer Schou

100,- for en pizza

Fischer har trænet grundigt de seneste mange uger og fundet frem til 4-6 versioner, der altid vil være på kortet, og de står i 100,-

Der vil være varianter med råvarer som bl.a. pistacie, mandler, gedeost, spinat, trøffelolie og frisk mozzarella.

Han har også investeret i to nye Castelli Forni pizzaovne med en kapacitet til 16 pizzaer hvert 3. minut. Pizzaerne kan nydes i restauranten, men der vil om kort tid også være take-away.

Læs også: Nørrebro har fået 100 procent vegansk pizzeria

David Fischer PR Foto

Baglokalet fået en opgradering

Pizzaerne kan også nydes ude på en af byens hyggeligste pladser, hvor Fischers har en stor udeservering.

Og i baglokalet vil der fortsat være fast pop-up med Rasmus Grønbech, som MigOgKbh skrev om for et par uger siden.

Det kan du læse meget mere om lige herunder.

Læs også: Scoop på Østerbro: Stjernekokken Rasmus Grønbech laver pop-up restaurant

Hvad: Fra pasta til pizza
Hvor: Hos Fischer, Victor Borges Pl. 12
Hvornår: Fra 15. juni
Hvor meget: 100,- for en pizza

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram