ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode tips til dig der har gerne vil have hund i København

Af Annoncør

At have hund i storbyen er ikke altid lige så nemt som at have hund på landet. Det er dog ikke umuligt, men der er nogle ting som er lidt mere besværlige. Fx er det ikke alle boliger i København, der tillader kæledyr. Derudover er der mange steder begrænset plads, og det er ikke alle boliger, der har altan, eller grønne arealer. Alligevel er der mange, der har hund i København, så det er i den grad muligt.

Hunden er sågar menneskets bedste ven, og det er ikke underligt, at der er mange, som gerne vil have hund. Selvom at man bor i byen eller på landet, kan det at have hund gøre livet bare lidt hyggeligere. For de fleste mennesker er hunden en stor del af familien, og det er dejligt altid at have selskab af en ven igennem livet.

I København er pladsen lidt mere træng end andre steder, og det er de færreste der har have og grønne arealer lige ved døren. Der er mange mennesker, som har hund i København alligevel, og det kan du også sagtens få.

Tag hunden med i hundeskov for frisk luft og socialisering

Hvis du har hund i København, er der ofte begrænset på grønne arealer og steder, hvor hunden kan løbe frit. I en hundeskov kan du tage hunden med og lade hunden løbe frit, hvis du har lyst til det og den er trænet i det.

Der findes særlige hundesteder rundt omkring i Danmark, hvor det er tilladt for hunde at være løse, og hvis du bor i København, kan du finde den hundeskov tættest på dig. Det kan måske betale sig at tage hunden med ud til en hundeskov. Her kan både du og hunden få frisk luft i lungerne og komme ud og nyde naturen. Desuden er det rigtig sundt for unge hunde at socialisere med andre. Når de socialiserer med andre i en ung alder, lærer de hvordan de snakker ‘hundesprog’ og lærer at agere socialt. Det er rigtig god stimulering af dem, og således også en fordel for dig, hvis din hund er god til at omgås andre hunde, når du møder dem fx på gaden i København.

Træn hunden til at bevæge sig i storbymiljøet

Når du har hund i København, er i omgivet af et travlt storbymiljø der ikke venter på nogen. Derfor er det vigtigt at træne sin hund til at bevæge sig sikker i storbymiljøet og særligt i trafikken. For det første er det en god idé, hvis hunden kan gå korrekt i snor, og holde fokus på dig så den ikke går i vejen eller trækker dig afsted.

Desuden er det vigtigt at hunden har respekt for trafikken. Det er en god idé at lære den at vente på signal før den krydser enhver vej, så du er sikker på at den ikke en dag løber ud foran en bil eller en cykel. At bruge tid på en god træning, vil gavne både dig og hunden i fremtiden.

Del artikel