MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Godt stillet i byggebranchen

Af Annoncør

Er du i byggebranchen og ansvarlig for køb eller udbud? Det er et stort felt at bevæge sig rundt på, og derfor kan det i nogle tilfælde være en rigtig god idé at alliere sig med en virksomhed, der kan få jer til at stå så godt som muligt. Byggefakta kan være den partner for jer, der er med til at skabe konkurrencedygtighed og sørge for, at jeres udbud altid overholder gældende lovgivning.

Det er altid en fordel at være på forkant – så er der større chance for, at I er de første, der kommer med et godt tilbud, så I forhåbentlig kan vinde udbuddet om et bestemt byggeprojekt. Ved at have adgang til offentlige og private udbud, kan I få den viden, I har behov for – og heldigvis er der ved udbud krav om gennemsigtighed, så det netop bliver muligt for jer at se og analysere den information.

Inspiration til projekter

En ting er, at I er i byggebranchen og måske har vundet udbud – men det er også vigtigt, at I udvikler jer på det rent faglige og finder byggeløsninger, der måske er anderledes end det, man tidligere har set. Her kan det nogle gange være en fordel at hente inspiration forskellige steder. I har helt sikkert en række projekter liggende med jeres eget udspil på godt design, men der er også mange andre, der er dygtige på området – så det kan være en fordel at have adgang til en projektdatabase for inspirationens skyld.

Det er vigtigt, at jeres projekter markedsføres ordentligt. Det er næsten det halve af at vinde et udbud og skulle stå for et projekt. Hvis I kan få markedsført jer selv ordentligt, er det med til at skabe stor værdi i jeres virksomhed, så I forhåbentlig snart vil stå med nye projekter, der får virksomheden til at vækste yderligere. Det kan Byggefakta hjælpe med.

Del artikel

Andre læser også