Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør dig selv en tjeneste og få det bedste indeklima med et genvex anlæg

Af Redaktionen

Bruger du meget tid i løbet af dagen på at tænke over, hvilken luft du indånder? Det er de færreste, som spenderer mange minutter på at overveje, hvordan kvaliteten af luften i hjemmet egentlig er. 

Med et genvex anlæg kan du forbedre kvaliteten af dit indeklima markant, og det kan have mange fordele at gentænke netop den del af dagligdagen.

Hvordan virker et genvex anlæg?

Ved du, hvordan et genvex anlæg virker? Anlægget er det, man kalder et varmegenvindingsanlæg. Det betyder, at genvex genvinder den varme, der allerede cirkuleres i dit hjem.

Gennem en varmeudveksling, hvor den opvarmede luft inde fra boligen passerer den friske luft udefra, opstår en overførsel af varme.

Det lyder kompliceret, men et genvex anlæg er grundlæggende et ventilationssystem, hvor frisk luftes gennem et sindrigt rørsystem cirkuleres i dit hjem.

På den måde sker der konstant en udluftning i boligen, som sikrer dig et sundt indemiljø og et lavere energiforbrug.

Oplev de mange positive fordele ved et genvex anlæg

Røde øjne, en løbende næse, nys og hovedpine er noget mange danskere døjer med på daglig basis. Er du en af dem, der lider af allergiske symptomer? 

Et dårligt indeklima kan i mange situationer være årsagen til, at du føler dig utilpas i hjemmet. Træthed, hovedpine og allergiske reaktioner kan nemlig blive fremprovokeret af en ubalance i indeklimaet.

Et genvex anlæg giver dig:

  • Kontinuerlig udskiftning af dårlig luft i hjemmet
  • Frisk luft uden pollen og støv
  • Mindsket risiko for spredning af fugt, hussvamp og skimmelsvamp
  • Mulighed for at spare penge på varmeregningen både sommer og vinter

Kender du de mange positive fordele ved et genvex anlæg? Det er ikke kun en energibesparende løsning, du installerer i dit hjem, når du vælger et genvex anlæg. Du tager også et stærkt, miljørigtigt valg, som kvitterer med et sundt indemiljø og mulighed for at spare penge på varmeregningen. 

Netop det gør, at mange i dag vælger at få et genvex anlæg monteret både i private hjem og til erhverv.

En mulighed til både nye og ældre boliger

Lyder et genvex anlæg som noget, du kunne bruge i din hverdag? Uanset, hvilken bolig du har slået dig ned i, har du mulighed for at få installeret et varmegenvindingsanlæg i dit hjem. 

Det er naturligvis nemmere at installere et genvex anlæg i nyopførte boliger, men det kan også tit betale sig i ældre huse, hvor indeklimaet ofte har brug for en hjælpende hånd.