ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør digitale kurser til en oplevelse

Af Annoncør

Hvis du skal afholde digitale kurser, er du måske nervøs for, om du vil miste dit publikum undervejs.

Annoncørbetalt indhold leveret af: studio1b.dk

Med en præsentation, der består af slideshows og en voiceover og varer flere timer, vil mange hurtigt komme til at kede sig eller fokusere på andre ting end lige præcis det, du skal snakke om. Det er demotiverende og kan gøre det til en kedelig oplevelse at holde oplæg. Til gengæld er der alverdens muligheder for at digitalisere webinars på en elegant og kreativ måde.

Med et remotestudio får du muligheden for at holde dine oplæg, præcis som du ville gøre det, hvis du stod med et fysisk publikum lige foran dig. I studiet kan du få opsat din præsentation, samtidig med du har mulighed for at bevæge dig rundt, pege og benytte dit kropssprog som en del af dit oplæg. Det hele er, som det plejer – du bliver bare filmet samtidig.

Kreative løsninger

En præsentation behøver på ingen måde være kedelig. Der er ikke noget, der er værre at følge med i, end en præsentation, hvor hvert eneste slide er fyldt med tekst. Hvis du vil engagere de deltagere, der er på dine kurser, kan du med fordel bruge diagrammer, billeder, statistikker og interaktive figurer, der viser det, du gerne vil sige. Det er typisk også noget man som deltager har lettere ved at huske og overføre til egne arbejdsopgaver.

Hvis du gerne vil motivere dine deltagere til at engagere sig endnu mere, kan du med fordel inkorporere end quiz eller meningsmåling i din præsentation, så du også får input fra dit publikum. Det er med til at skabe et flow og gøre din præsentation mere spændende. Alle disse løsninger er noget, du kan få hjælp til i studiet, så du kan koncentrere fuldt ud på dit indhold samtidig med, du får en lækker præsentationsløsning stillet til rådighed.

Del artikel