MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør din bolighandel digital under nedlukningen og prøv fordelene online

Af Annoncør

Det kan være lidt af en prøvelse at skulle gå på boligjagt under coronakrisen. Mange Åben Hus-arrangementer har været lukket ned, og der har været særlige forholdsregler, man skulle gøre sig. Hvis det alligevel er lykkedes dig at have fundet din drømmebolig i København, så kan du gøre din bolighandel digital. Få tips til, hvordan du kommer i mål med dit boligkøb her.

Du behøver ikke gå glip af din drømmebolig på grund af coronakrisen. Du kan nemlig gøre brug af

køberrådgivning. Her kan du få hjælp til flere forskellige ting vedrørende din bolighandel. Lad os se lidt nærmere på fordelene ved køberrådgivning:

  •       Du får rådgivning under hele forløbet
  •       Du får gennemgået din købsaftale
  •       Du får godkendelse af bolighandlen

Når du benytter NEMBOLIGHANDEL, så får du altid råd og vejledning af kompetente og professionelle medarbejdere, der har flere års erfaring med bolighandel. Hos NEMBOLIGHANDEL får du altid en ’ingen handel, ingen regning’-garanti. Det er din sikkerhed, hvis handlen af den ene eller anden grund skulle falde til jorden. På den måde får du en ekstra sikkerhed i dit boligkøb – og det er ret essentielt at kunne føle sig i gode og trygge hænder, når man gør en større investering.

Bolig er en stor investering

En bolighandel er nemlig for de allerfleste mennesker det største køb eller investering man gør sig i livet. Derfor er det også ret vigtigt, at man føler sig tryg både før, under og efter handlen. En køberrådgiver kan give dig den tryghed og hjælpe dig i mål med handle på en sikker måde, så du kan koncentrere dig om alle de andre – og mindst lige så vigtige ting – som flytning, indretning og nyindkøb. Der er nemlig mange overvejelser at gøre sig, når man rykker teltpælene op og skal flytte ind i et nyt sted.