Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør din morgen bedre med et godt vækkeur

Af Redaktionen

Et godt vækkeur kan gøre det langt mere behageligt at blive vækket om morgenen og dermed også langt nemmere at komme ud af sengen. I dag findes der så mange forskellige typer af vækkeure med så mange funktioner, at der er gode chancer for at finde et, der fungerer godt for dig. Vælg mellem alt fra behagelig musik, til vækkeur med lys eller måske et vækkeur, der tvinger dig ud af sengen. Der er rigeligt med valgmuligheder.

For mange af os, er vækkeurets ringetone det første, vi hører, og det ville derfor give god mening, hvis lyden gav os en positiv oplevelse. Men det er langt fra tilfældet for de fleste. Vækkeurets bippen er en lyd, mange af os hurtigt lærer at hade – ofte fordi vi sjældent føler os helt udhvilede, når den går i gang. Men det behøver ikke at være helt så forfærdeligt at skulle op om morgenen, hvis man blot har det rette vækkeur.

Vækkeuret kan nemt påvirke, hvordan vores start på dagen bliver. Modelfoto: Unsplash

Find inspiration og gode priser

Mange af os tænker nok mest på et vækkeur som en et lille ur eller apparat, der viser tiden og laver en bippelyd eller ringetone om morgenen på et indstillet tidspunkt. Det er dog blot de mest basale funktioner, et vækkeur kan have. I dag kan du få et vækkeur med lys, et vækkeur, der spiller radio eller noget helt tredje. Det giver dig derfor langt flere muligheder for at få en bedre start på dagen.

Hvis du mangler inspiration, er det nemt at finde på Pricesurf.dk. Her kan du nemlig søge efter vækkeur eller noget mere specifikt som vækkeur med lys og hurtigt få dig et overblik over forskellige tilgængelige produkter. Det er et oplagt sted at starte for dig, som slet ikke ved, hvad du vil have og bare gerne vil kende bedre til udvalget.

Hvis du er mere målrettet og har en idé om, hvilket vækkeur, du gerne vil have, er Pricesurf stadig den rette destination. Hjemmesiden gør det nemlig nemt at finde de bedste priser. Der er masser af online forhandlere, og det betyder, at der også er masser af forskellige priser på de samme produkter. Det kan være frustrerende at have købt sit nye vækkeur med lys blot for at opdage, at man kunne have fået det til en bedre pris på en anden side. Den situation undgår du, hvis du først besøger Pricesurf for at sikre dig, at du har fundet den bedste pris.

En god start på morgenen

Hvordan en god morgen ser ud, er meget forskelligt fra person til person. For nogle er det vigtigt med god tid og en rolig stemning, mens andre gerne vil hurtigt i gang og måske starter dagen ud med noget hurtig træning. Lige meget hvad, er første skridt at komme ud af sengen. Medmindre du er et morgenmenneske eller blot er god til at komme i seng i god tid om aftenen, har du nok brug for et vækkeur om morgenen for at sikre dig, at du kommer op og ikke sover over dig. Så hvilket vækkeur giver dig en god start på dagen?

Måske er du typen, der godt kan lide at lytte til radio om morgenen, og her giver det derfor god mening at vælge et vækkeur, der afspiller radio. Det kunne dog også blot være musik, som du selv har valgt. Mange af disse vækkeure har en funktion, der langsomt hæver lydstyrken, så det blot starter med ganske lav musik eller radio. Det kan give en mere rolig opvågning fremfor den ubehagelige og forskrækkende lyd, man kender fra mange andre vækkeure.

Der er altså et væld af muligheder, når det kommer til vækkeure. Det kunne også være et vækkeur med lys eller et vækkeur, der tvinger dig ud af sengen, ved enten af flyve eller køre væk fra sengen. Alt efter, hvor svært du har det med at vågne, og hvordan du fortrækker at blive vækket, er det muligt at finde det oplagte vækkeur for dig.

Et vækkeur med lys kan give dig følelsen af, at du bliver vækket af solopgangen. Modelfoto: Unsplash

Rolig opvågning med et vækkeur med lys

Hvis du ikke er meget for den ubehagelig skrigende lyd som mange vækkeure er kendt for, kan det være, du skal overveje et vækkeur med lys. Sådan et vækkeur er oplagt til dig, der er følsom overfor lys og nemt kan vækkes ved, at dine omgivelser bliver lyst op. Mange vækkeure med lys har dog også mulighed for at kombinere lyset med en ringetone eller radio for at være på den sikre side. Et vækkeur med lys giver en meget rolig og naturlig måde at vågne op på. Det minder nemlig om at blive vækket af solen om morgenen.

Et vækkeur med lys er også et godt valg til dig, der bliver meget påvirket af mørket om vinteren. Det kan være enormt hårdt at skulle tvinge sig selv op og ud af sengen, mens der stadig er bælgravende mørkt udenfor. Et vækkeur med lys “snyder” din hjerne til at tænke, at solen er stået op, og det kan både påvirke humøret og energien og gøre det langt nemmere at komme ud af sengen.

Del artikel

Andre læser også