Gør dit arbejdsliv lidt lettere med et telefonmøde

Skrevet af: Martin Jørgensen

København er en by med mange travle mennesker. Hver dag skal tonsvis af mennesker skynde sig på arbejde og hen til et møde. Men hvad nu hvis det var bare lidt lettere at holde et møde? F.eks. hvis det kunne gøres over telefonen, gratis og simpelt?

Evercall tilbyder mødetelefon

Det er lige præcis dét det kan. Hos Evercall tilbydes der nu mulighed for et telefonmøde. Med en mødetelefon kan du gratis afholde et møde. Det er super smart til dig der er på farten, og måske ikke helt har mulighed for at være på kontoret lige nu og her. Ikke nok med, at et telefonmøde er praktisk, så er det også ganske simpelt at have med at gøre. Det eneste du skal gøre, er at aftale en tid for mødet og en kode. Når mødet skal til at starte ringer du nummeret op som står i linket, indtaster koden, og så er mødet i gang. Nemt og lige til.

Hvad er fordelene ved et telefonmøde?

Du kan derudover sende en gratis SMS til mødedeltagerne, hvortil du vælger et tidspunkt hvor du vil påminde dem om mødet, eventuelt 5 minutter før, så de ved at du snart ringer. Det er den perfekte løsning til dig der har meget at se til på jobbet, og ikke altid har tid til at være til de fysiske møder. Når du har mulighed for at holde møderne over telefonen, så har du muligvis også den option at have en lille smule mere fri. Med lidt frihed kan du eventuelt overveje at udforske København og alt hvad byen har at byde på. Vi har her nogle gode tips til hvad du kan bruge ferien på, hvis at du ikke helt ved hvad du skal lave: https://migogkbh.dk/3-tips-til-din-ferie-i-koebenhavn/.

Den rette telefon til formålet

Inden du organiserer og planlægger dit telefonmøde, så er det vigtigt at du har den rette telefon at benytte. Det går ikke, hvis din telefon ikke virker som den skal eller hakker undervejs, så får du nemlig ingenting ud af dit møde. For at finde ud af hvilken telefon du bør benytte, så kan du tage et kig forbi pricerunner her: https://www.pricerunner.dk/cl/1/Mobiltelefoner, for at se de absolut bedste tilbud og de mange forskellige muligheder. Med den rette telefon bliver du hurtigere klar til dit telefonmøde. Hvis du allerede har en velfungerende telefon at benytte, så er der ingen grund til ikke at holde disse telefonmøder, så hvorfor ikke bare komme i gang med det samme?