Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør miljøet en tjeneste med dit næste bilkøb

Af Annoncør

Står du i den situation, at du skal købe en ny bil? Nu hvor brændstofpriserne stiger som følge af situationen i Ukraine, er der mange, som overvejer at skifte deres benzin- eller dieselbil ud med en elbil. Både fordi, at det er mere miljøvenligt, men også fordi, at det bedre kan betale sig, når benzinen er så dyr. Der findes mange forskellige elbiler på markedet. En af de store spillere på er Tesla.

Hvad er en Tesla?

En bil af mærket Tesla er en elbil, som derfor har en motor, som er drevet af et batteri, i stedet for benzin eller diesel. Dette er godt for miljøet, da bilen derfor ikke udleder CO2 i atmosfæren, som andre biler gør. Tesla er et firma, som også laver andre ting end elbiler. Deres holdning er, at vi skal skifte over til el hurtigst muligt for at skåne planeten.

Køb den brugt

En Tesla kan være en dyr bil, derfor er det godt, at der findes steder, som sælger bilerne brugt. Dette gør det meget lettere for dig som forbruger, at få råd til en bil. Samtidig er det også endnu bedre for miljøet. En anden fordel er også, at der findes regler i København, som gør, at du med en elbil kan parkere gratis de fleste steder.

Hvorhenne?

Der findes en del steder i Danmark, hvor man kan købe en brugt tesla. Her ligger priserne på en brugt Tesla på omkring 500.000 kroner, hvilket er en meget fair pris for sådan en bil. Det er selvfølgelig muligt at betale af på bilen hver måned, hvilket gør muligheden for, at du kan komme til at eje en Tesla en del større.

Forskellige vurderinger

Det gode ved at købe en brugt bil er også, at man inden kan læse en vurdering af den. Her kan du se, hvad bilen er god til, og hvad den er knap så god til. Det gode ved det er også, at det er en ærlig vurdering, så du ved, hvad du kan forvente af den bil du køber.

God kommunikation

Der hvor du kan købe en brugt Tesla, er der god kommunikation mellem kunden og forhandleren. Dette er en vigtig ting, når det kommer til at købe en bil, da det handler om at have en god kontakt både før, under og efter købet. Dette skaber nemlig en tryghed for dig som køber.

Del artikel

Andre læser også