ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Google-bureau oplever stor vækst: Award-nomineringer og anerkendelse fra Google

Af Michael Qureshi

Der er fart over feltet hos Google-marketing bureauet Lazzaweb. 

Og en anerkendelse som Google Premier Partner i februar er blot én af bedrifterne, som bureauet kan sætte kryds ved i 2022.

Anerkendelsen placerer dem i top 3 procent af Danmarks bedste Google-bureauer. Og i takt hermed zoomer Lazzaweb nu yderligere ind på Google-marketing under navnet: Et Google Marketing Powerhouse – som er en helt ny strategi.

Og hvad vil det så sige, hvis du ikke lige er en digital haj? 

Lazzaweb rådgiver og hjælper virksomheder med at blive mere synlige i søgemaskinen Google. Og der er stor efterspørgsel på deres services. 

Dansk Erhvervs E-handelsanalyse 2022 løftede nemlig sløret for, at næsten halvdelen af forbrugere – 46 procent – finder nye webshops gennem en søgemaskine på internettet. Der er altså god grund til at kigge ind i SEO og Google Ads, som er LAZZAWEBs eneste fokus, hvis du driver en webshop. 

I rivende udvikling

I mødelokalet Mountain View, der med sit navn hylder Googles eget hovedkontor i Californien, er væggene hos Lazzaweb udsmykket med firmaets værdier. Ærlige, positive, grundige, gennemsigtige, proaktive og troværdige. 

Værdier, som siden 2015, hvor Patrik Lazzarotto stiftede firmaet, har været i centrum for Lazzawebs måde at arbejde på. Og selvom værdierne ikke har ændret sig siden begyndelsen – så har virksomheden. 

På bare to år er Lazzaweb gået fra 15 til 30 ansatte, og kan samtidig præsentere et positivt regnskab for 2021, hvor resultatet er på 3,3 mio. kr. før skat. Bruttofortjenesten ligger på 13,5 mio. kr. mod 9. mio. kr. i 2020. 

De er netop kåret som en Børsens Gazelle-virksomhed for andet år i træk.

Og succesen er ikke til at tage fejl af. 

I 2022 kunne Lazzaweb prale af storartede nomineringer til både European og Global Search Awards. 

Store mål og ambitioner for fremtiden 

Man kan næsten mærke ambitionerne, når man bevæger sig rundt på de to etager, som Lazzaweb råder over, hvor anden sal er dedikeret til de mange specialister, der stille, fokuseret og vækstorienteret arbejder på at skabe dominans på Google for bureauets kunder. 

Hos Lazzaweb hersker der en vinderkultur. En kultur, hvor alle arbejder sammen og er en del af væksten og den endegyldige succes. Og i juni i år arbejdede de alle sammen for at skabe en eksklusiv marketing-konference – kun med adgang for kunder.

150 marketing-interesserede profiler deltog og så med, da selveste Google indtog scenen i de smukke rammer i Musikkens hus i Aalborg og gav deres take på fremtidens digitale marketing. 

Der er altså fuld fart over feltet hos Google-bureauet, hvor ambitionerne om at være Danmarks bedste til Google-marketing ligger forud for enhver beslutning. 

Du kan læse mere om Lazzaweb her.

Del artikel