Med plads til kun 16 gæster: Gourmet sushi-restaurant åbner nyt intimt spisested
For kort tid siden meddelte Sushi Anaba i Nordhavn, at de ville flytte til en ny adresse – dog kun få hundrede meter fra deres nuværende lokation.
Sushi Anaba er primært kendt for at lave verdensklasse god sushi, der serveres frisklavet fra skranken, som har kun 8 siddepladser.
Restauranten har (endnu) ingen Michelinstjerner, selvom den efter vores mening helt klart burde have.
Nu har de meldt ud, at der i februar 2025 åbner en ny fransk-japansk restaurant ved navn Akmē i Sushi Anabas gamle lokaler på Sandkaj.
To tidligere kokke
Kokkene hos Akmē bliver Emil Hassan Lyngbæk og Valdemar Junge Norvang, der begge har en solid portion erfaring med i bagagen – bl.a. fra Sushi Anaba.
Inspirationen kommer til dels fra deres rejser til Japan samt deres fælles kærlighed til det franske køkken, og det hele kommer til at munde ud i en intim Omakase-menu for blot 16 gæster ad gangen.
“Jeg er super begejstret for at åbne Akmē sammen med Emil og Valdemar inspireret af vores fælles passion for traditionerne i det japanske og franske køkken.
Dette er vores mulighed for at bringe noget helt unikt til København – at blande disse kulinariske verdener sammen. Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen,” udtaler Mads Battlefield, køkkenchef hos Sushi Anaba.
Der bliver åbnet for reservationer den 12. december kl. 12.
Følg med indtil åbningen på deres Instagram-side her.
Hvad: Akmē
Hvor: Sandkaj 39, 2150 København
Hvornår: Åbner i februar 2025. Reservationer åbner d. 12. december kl. 12 på www.akme.dk (hjemmeside kommer snart)