MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gourmetkok fra Søllerød Kro står bag: McDonald’s lancerer burger med whiskeysauce

Af Redaktionen

Så er den gal igen.

McDonald’s har de seneste år lavet samarbejder med flere dygtige kokke, som man normalt forbinder med de bedste restauranter i Danmark.

Det nyeste samarbejde er med ingen ringere end Brian Mark fra Søllerød Kro.

Han har allerede lavet burgeren Homestyle Pebersauce, og nu er fastfoodgiganten og gourmetkokken klar til at præsentere næste skud på burgerhimlen.

Denne gang bliver pebersaucen skiftet ud med en whiskeysauce, for Brian Mark har igen været i køkkenet for at kreere den helt nye Homestyle Whiskeysauce.

Vi har naturligvis allerede været på pletten for at smage den nye satsning.

Sådan smager den

Lad os få de iskolde burgerfacts på bordet.

Burgeren har en løgpuré i bunden. Derudover består den af en skive røget cheddarost, en skive smelteost med cheddar, to skiver bacon, bøf, rucolasalat og tomat og så … en spicy whiskeysauce.

Lad os starte med de dårlige nyheder. Bøffen er stadig kedelig, flad og uden smag. Bollen er heller ikke noget at råbe hurra for, men den smager jo genkendeligt og lige som man forventer en McDonald’s burgerbolle skal smage.

Til gengæld var den virkelig flot og fuld af glans – næsten som på reklamebillederne, der ellers aldrig ligner virkeligheden.

De gode nyheder er, at der er masser af smag i den nye Homestyle Whiskeysauce. Det klæder den kedelige bøf og den intetsigende, men flotte, bolle at få smagfuldt selskab af røget cheddarost, bacon og en løgpuré.

Fungerer whiskeysauce i en burger?

Whiskeysaucen er faktisk – som lovet – til den lidt spicy side, men det er ikke noget, der behøver at blive skyllet ned med 1,5 liter mælk bagefter. Den giver bare et godt kick!

Dog kan det spicy kick til saucen godt gå ind og overskygge smagen af whisky. Så hvis man bestiller denne burger med forventningen om en god traditionel whiskysauce, er der risiko for skuffelse.

Hvad rucolasalaten laver i den her gourmetburger, eller nogen som helst burgere generelt, har vi ærligt talt svært ved at forstå.

Vi er med på, at den nok er kommet i burgeren for at give lidt friskhed og modspil til de fede og stærke elementer i burgeren.

Men rucola og burger? Nej tak. Det smager sgu bare for mærkeligt.

Burgeren koster 65 kr. og hvis du er blevet fristet til at smage McDonald’s nyeste skud på stammen, er det heldigt, at de findes i stort set i hele byen.

Find din nærmeste McDonald’s her.

Del artikel

Andre læser også