Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Mystiske omstændigheder: Gourmetrestaurant lukker pludseligt

Af Mathilde Mågård Hansen
Hâidan. Foto PR
Hâidan. Foto PR

“Kære venner og gæster.

The Audo har besluttet ikke længere at have vores restaurant i deres bygning. Grundene var forskellige og i vores optik meningsløse”.

Sådan begynder et opslag på Instagram af gourmetrestauranten Hâidan, der åbnede i Nordhavn i august sidste år.

Men nu er det altså slut.

Gabriele Rizzo. Foto PR

Uklart

Lukning af restauranten står dog en smule uklar – krydret med en smule klassisk sladder.

“Der var været mange rygter, og mange usande ting er blevet sagt,” står der nemlig i opslaget på Instagram.

“Virkeligheden er, at den eneste grund til, at vi ikke kan blive ved er på grund af den beslutning, der er taget af dem.” (red. The Audo).

Bag Hâidan står chefkok Gabriele Rizzo, der tidligere har stået i køkkenet hos blandt andre Jordnær og Geranium i København, Benu and Coi i San Fransisco og Món Vinic and Els Casals i Barcelona. 

Hans egen restaurant i Nordhavn høstede hurtigt flotte anmeldelser, og han lagde heller ikke skjul på, at målet var en Michelinstjerne.

Foto PR

Læs mere om Hâidan lige her.

Kommer tilbage

På trods af mærkelige omstændigheder så er én ting dog sikkert.

For i følge opslaget så er det ikke det sidste, du har set til Hâidan:

“Hâidan kigger efter en ny lokation.

Og bare rolig, vi kommer tilbage stærkere end nogensinde.”

Del artikel

Andre læser også