ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6 retter for 295 kroner: Græsk restaurant scorer ny rutineret Michelin-kok

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Siden 2013 har der ligget en ægte græsk perle af en restaurant på Gammel Kongevej.

Det er muligvis ikke alle københavnere, der kender restauranten, men med deres nye køkkenchef er der endnu mere grund til at lægge vejen forbi.

Menuen er nemlig et ægte fund til prisen.

Foto PR

Fortid fra Noma og Iluka

En af Frederiksberg små lækre hemmeligheder har fået sig en gevaldig makeover – både hvad angår maden og de rammer, man nyder den i. 

Deligreco på Gl. Kongevej har nemlig løftet sig et ekstra niveau og er nu klar til at vise såvel lokale stamgæster som folk fra hele København, hvordan moderne comfort food med rødder i både Middelhavet og resten af verden skal smage og nydes.

Den største ændring er, at indehaver Theodore Tsigkas har fået den dygtige og anerkendte kok Martin Steininger med ombord som ny køkkenchef. 

Det betyder, at det solide niveau, som restauranten altid har været kendt for, har fået sig et ekstra løft. 

Martin Steininger kommer nemlig med erfaring fra flere af Københavns toprestauranter, hvor han senest har været souchef og højre hånd for for køkkenchefen på den roste Restaurant Iluka i indre by. 

Og med de erfaringer i bagagen tilføjer den nye køkkenchef ekstra raffinement og elegance til Deligrecos enkle og velsmagende deleretter.

“Det har været fantastisk at arbejde på en række af Københavns toprestauranter. Men samtidig elsker jeg at lave mere enkel comfort food, hvor vi med mere enkle midler kan få de bedste råvarer til at smage helt vidunderligt,” siger Martin Steininger, der blandet andet også har stået i køkkenet hos Noma.

Martin Steininger. Foto PR

Virkelig skarp pris

Deligreco har altid været kendt som en restaurant, der tog Middelhavets bedste råvarer og serverede dem enkelt og ligetil som hyggelige deleretter. 

Selvom maden er blevet endnu skarpere, og restauranten har fået sig et mere moderne, nordisk look, er det stadig det enkle og det uformelle, der er i højsædet, slår Theodore Tsigkas fast.

“Vi er sådan et sted, hvor det skal være rart og hyggeligt at komme – et sted, hvor du også kan spise på en hverdagsaften. For selvom maden har fået et løft, er priserne stadig i den meget attraktive ende.

Således får man 6 deleretter for 295 kroner pr. person – eller 8 for 370.”

Samtidig skal man huske at kigge forbi Deligreco for vinene.

Her finder man nemlig københavns største udvalg af græske vine.

“Græsk vin er min store passion, og jeg vil gerne vise spændvidden og mulighederne i græsk vin. Og sammen med Martins mad, er der virkelig en grund til at besøge os.

Vi oplever, at der kommer flere og flere gæster her, som tager vinene alvorligt – og de vil gerne prøve noget, de måske ikke lige får andre steder,” siger Theodore Tsigkas.

Deligreco har åbent tirsdag-lørdag fra kl. 17, og du kan booke bord lige her.

Hvad: Deligreco
Hvor: Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C
Hvornår: Åbent tirsdag-lørdag fra kl. 17

Del artikel