Guide: De her fede juleting SKAL du opleve i København

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Tivoli lyser igennem. Foto Rasmus Kramer Schou
Tivoli lyser igennem. Foto Rasmus Kramer Schou

Jul er traditionernes tid. År efter år er der nogle ting, vi bare skal gøre i julen. Her er listen over fede juleoplevelser i København. Glædelig jul.

Luciaoptog i kajak. Foto Kajakhotellet.

At se luciaoptog er altid en smuk oplevelse, men at se luciaoptog udført af en strøm af kajakker med lys i alle julens farver er intet mindre end episk.

Sidste år var de over 300 roere på vandet og de går i vandet fra Kajakhotellet ved Kalvebod Bølge.
Hvad: Luciaoptog i Kajak
Hvor: I Københavns kanaler
Hvornår: 13. december klokken 17.00-19.30

Læs også: Guide: De her 10 nye restauranter skal du kende i København


Sildemad hos Aamanns Foto Rasmus Kramer Schou

Sild er en del af Danmarks gastronomiske historie, og  især i julen er den fede, men sunde fisk en klar favorit.

Skal man have en seriøs god julesild, så er der heldigvis rigtig mange muligheder.

Vi anbefaler at lægge vejen forbi Aamanns 1921, Palægade eller Restaurant Kronborg, hvis man virkelig vil se, hvor verdensklasse en sild kan smage.
Hvor: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12. Restaurant Palægade, Palægade 8 og Aamanns 1921,Niels Hemmingsens Gade 19-21

Læs også: Vores bud på toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter


Kardemomme By

Vi lister os af sted på tå, når vi skal ud og hygge.

‘Folk og røvere i Kardemomme By’ på Bellevue Teatret er en institution i det københavnske decemberlandskab.

Og mere populær end nogensinde. De oplagte skuespillere giver den gas både på scenen og ude blandt publikum før forestillingen. Kardemomme By er en af den slags familietraditioner, der er mere værd end selv en millionarv.
Hvor: Strandvejen 451, Klampenborg
Hvornår: Til 28. december 2018

Læs også: Det skal prøves: Så er der champagne-bingo i København


Andestegssandwich PR Foto Guldgrillen

Det er jo ikke en tradition, før man har gjort det et par gange.

Men vi kalder hermed årets nyheds-tradition. Smut ind forbi hyggelige Nansensgade og smag andesandwichen fra den nyåbnede Guldgrillen.

Det er en moderne dansk grillbar, som omhyggeligt laver alt fra bunden, og smager så de små fede jule-engler synger for fulde lunger.
Hvor: Nansensgade 35

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs


Hotel d’Angleterres julefacade. Foto PR

At Hotel d’Angleterre tænder årets julefacade er blevet et tilløbsstykke af rang.

Tusinder af tilskuere har helt litterært julelys i øjnene, når årets facade bliver afsløret med efterfølgende iiiihhhh og ååååhhhh suk.

Der er først rigtig jul i København, når man har lagt nakken tilbage og betragtet årets udsmykning – ligemeget om det er til selve premieren eller hvilken som helst anden dag.
Hvad: Hotel d’Angleterres facade
Hvor: Kongens Nytorv 34

Læs også: Byens højeste bygning: København får vildt luksushotel med pool på taget


Hviids Vinstue. Foto Rasmus Kramer Schou

Det bliver nærmest ikke mere traditionelt, end at drikke gløgg på Hviids Vinstue. Hernede er alt som det plejer, og heldigvis for det.

Det betyder nemlig masser af trængsel og alarm samt høje grin blandt bordene, som alle sammen nyder den berømte gløgg.

Hvert år serverer Hviid Vinstue 8.000 liter gløgg. De startede traditionen helt tilbage i 1954, og det er et must at aflægge dem et besøg.
Hvad: Gløgg
Hvor: Hviids Vinstue, Kongens Nytorv 19

Læs også: Guide til julehyggen: Her får du Københavns bedste gløgg


Foto: Rasmus Kramer Schou

Det ligner Griswold-huset fra Fars Fede Juleferie. Men det er faktisk på Angolavej i Tårnby på Amager.

Og det er awesome.

Den lille blinde vej har 20 villaer, og 8 af dem går bananas hver jul. Det er ganske gratis at nyde synet af og blevet en fast juletradition for mange på tur.

(Hvis I er i bil, parker ude på Kongelundsvej,  på tanken eller ved Vestamager Centret. Det er et minuts gang væk ad en lille sti.)

Hvad: Julelys galore
Hvor: Angolavej, Tårnby, Amager
Hvornår: Frem til 31. december

Læs også: Villavej går AMOK i julelys


Christianshavns Bådudlejning Foto PR

Christianshavns Bådudlejning & Café bygger hvert år deres vinterhytte, som simpelthen er det hyggeligste nogensinde.

Den ligger praktisk talt og skvulper rundt på vandet i Christianshavns Kanal, men har levende ild, virkelig god gløgg og mad, samt ikke mindst et lille juletog, som kører rundt oppe under loftet.
Hvor: Overgaden Neden Vandet 29

Læs også: Så er den her: Risalamande isen


Foto Royal Copenhagen

Royal Copenhagens juleborde har siden 1963 været en imødeset tradition blandt mange tusinde juleentusiaster.

Gennem årene har både kendte, kongelige og et bredt udsnit af kreative mennesker været inviteret indenfor til at dække et julebord.

I år sætter udvalgte kreative profiler deres håndværk i spil i frie fortolkninger af blomsternes univers.
Hvad: Royal Copenhagens juleborde
Hvor: På 2. sal i Royal Copenhagen Flasghip Store på Amagertorv 6
Hvornår: Frem til den 31. december 2018.

Læs også: Åbner snart: Restaurant Alchemist i København bliver verdens vildeste restauant


Hey Captain Foto PR

Alle kender havnerundfarten, men hos Hey Captain har de opfundet gløggrundfarten.

De sejler i kanalerne med varm kakao og gløgg, hver dag fra 1. november til 16. december som en del af deres vinter hygge koncept.

Bådene er overdækkede, og de har tæpper med til at holde gæsterne i de små, men luksuriøse både varme.
Hvor: Kvæsthusbroen/Ofelia Plads

Læs også: Guide til julehyggen: Her får du Københavns bedste gløgg


Jernbanecafeen. Foto Rasmus Kramer Schou

Gertrud Sand ville gå amok i en julepyntspsykose, hvor hun besøgte Centralhjørnet.

De dækker hvert år op til den helt store guldmedalje, ligesom Jernbanecafeen lige overfor Hovedbanegården gør.

Begge steder er eminente steder at få sig en kold julebajer og falde i snak med de andre bar-nisser – mens man altså får tvunget julehumøret ind igennem den smukke oppyntning.
Hvor: Centralhjørnet, Kattesundet 18 og Jernbanecafeen , Reventlowsgade 16

Læs også: Vilde planer: Her får København flydende sauna i havnen


Library Bar Foto Thomas Tolstrup.

Jul rimer også på gamle dage, og ingen andre steder føler min sig så hensat til de go’e gamle dage, som på Library Bar på Hotel Plaza lige overfor Hovedbanegården.

Den smukke og utroligt charmende bar er en tidslomme af karat – fyldt til bristepunktet med bøger, Chesterfieldmøbler og portrætter.

At drikke en jule-old fashioned her og se det omvendt hængende juletræ fra loftet er en af julens bedste traditioner.
Hvor: Bernstorffsgade 4

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails


Nøddeknækkeren Foto PR Tivoli

Nøddeknækkeren og musekongen er egentlig et eventyr skrevet af den tyske forfatter E. T. A. Hoffmann i  1816, men blev i 1892 skrevet om til en ballet af Tjajkovskij – og det er den de fleste kender og elsker.

Musikken er en veritabel tour de force udi smukke og genkendelige melodier – især Grand pas de Deux giver gåsehud, og balletten er også helt genial til børn.

Det Kongelige Teater og Tivoli skiftes lidt til at opføre den – og i 2018 er det Tivolis tur.
Hvor: Tivolis Koncertsal

Læs også: Copenhill bliver et af Nordens vildeste projekter: Her forventer man at åbne


Tivoli lyser igennem. Foto Rasmus Kramer Schou

Tivolis Juleunivers er et magisk bare at dase rundt og nyde stemningen. Hver dag tændes der op for 1. mio lys under Jul i Tivoli og 70.000 julekugler bidrager til julestemningen.

Hvis det ikke kan få dig i godt humør, så langes der over 26.000 kopper Tivoli-gløgg over diskene.

OBS: Vi har en konkurrence på MigOgKbhs Facebook, hvor I kan vinde 4 x entré med 4 x Turpas. Held og lykke.
Hvor: Tivoli
Hvornår: Til d. 23. december

Læs også: Magisk jul: Tivoli klar med byens vildeste julepynt


Skøjtebanen PR Foto

Det kan både være en romantisk fornøjelse – eller en rumpe-øm-omgang at skøjte på Frederiksberg Runddel – alt efter niveau.

Men lige meget hvad, så er det en del af julen at snøre skøjterne og vise hele verden, hvordan de dobbelte piruetter skal laves.

Skøjtebanen ved Frederiksberg Have er byens smukkeste og nok også hyggeligste. Lille note: skøjtebanen er på grund af varme temperaturer forsinket i år, de regner med at have den helt klar til lørdag d. 8. december.
Hvor: Frederiksberg Runddel

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr


Foto Rastløs

Der er ikke nogen vej udenom. Jul er snapsetid. Så man kan ligeså godt finde det bedste og undgå dårlige oplevelser.

Du tror måske ikke på det, men snaps kan faktisk  smage usandsynligt godt. For at overbevise eventuelle skeptikere, anbefaler jeg på det kraftigste, at man besøger enten cocktailbaren Duck and Cover på Vesterbro, hvor de har gjort en kunst ud af at inkorporere snaps i cocktails til UG med kryds og slange.

Eller Rastløs som er verdens første akvavit-bar og altid har akvavit dramme, cocktails, øl og en lille shop til at få en ordentligt ind i universet.
Hvor: Rastløs, Ravnsborg Tværgade 7 og Duck and Cover, Dannebrogsgade 6

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.

Vækker opsigt: Gastromand og Mads Cortsen leverer vild nytårsmenu til døren

Skrevet af: Michael Qureshi

Mads Cortsen og Gastromand går sammen om at levere den ultimative nytårsmenu – til døren

Er du typen der ikke kan få det vildt nok på årets sidste aften, ja så er det måske nu du skal spidse ører.

For hvordan lyder kaviar, trøffel, hummer og bladguld måske?

Det er det unge stjernefrø Mads Cortsen, der dagligt lever af at servere menuer i 3-4000 kroners klassen, der er gået sammen med folkene bag Danmarks måske mest populære madblog Gastromand.dk, om at lave vores svar på den ultimative nytårsmenu.

Menuen indeholder 3 snacks og 4 retter.

Med andre ord: Alt hvad man behøver for en nytårsaften i særklasse!

Læs også: Guide: De her fede juleting SKAL du opleve i København

Ingen detalje er for lille

Ifølge de ambitiøse herrer er intet overladt til tilfældighederne.

“Det er bare ikke nytårsaften, du ønsker at stå med en overtilberedt mørbrad eller en skilt sauce!” 

Derfor kommer menuen i 3 kasser – 1 til fryseren, 1 til køleskabet og 1 til køkkenbordet.

Samtlige råvarer er pakket i passende bøtter, poser og flasker, mærket med en farvekode for henholdsvis snacks, forret osv.

En farvekode der går igen i opskrifterne, så det er nemt at afkode og finde de rigtige råvarer – også når alkoholen går ind.

Sidst men ikke mindst er tilberedningen minimal og vejledningerne er overskuelige og nemt forståelige.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Leverer til døren

Som de eneste i landet leveres menuen til døren af professionelle kokke, som personligt gennemgår menuen, så alle forudsætninger er på plads for en perfekt aften.

“For os er det rigtig vigtigt, at alt står helt skarpt og lever fuldt ud op til jeres forventinger.

Derfor kører vores kokke selv ud og leverer alle nytårmenuerne personligt og gennemgår ved leveringen menuen med gæsterne,” forklarer Mads Cortsen til MigogKbh.

Omkring samarbejdet mellem en af Danmarks største madblogs og et uovertruffent kokke-talent lyder det;

“Mads er kompromisløs og det vildeste kokketalent.

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr

Hans nytårsmenu anno 2017 var med afstand den bedste jeg har prøvet.

Menuen er skræddersyet til den kræsne nytårsvært/gæst, der vil have det bedste af det bedste på årets sidste dag! Hvor mange andre nytårsmenuer får du eksempelvis en hel dåse luksuskaviar pr. mand?,” spørger Anders Damm fra Gastromand retorisk.

Omkring menuen tilføjer;

“Der er lagt så mange timer og så meget energi i at levere det ultimative produkt. Vi kan stå inde for hvert et gram,” afslutter Mads Cortsen.

Menuen kommer i stærkt begrænset antal, koster 995,- pr. kuvert og kan bestilles på cortsendining.dk og der leveres direkte til hoveddøren i hele Danmark (brofaste øer).

Godt nytår – når vi kommer så langt…

 

Global Top 10 fra Forbes: Denne Kbh-restaurant SKAL du spise på i 2019

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto fra Facebook © Sanchez
Foto fra Facebook © Sanchez

”Restaurantverdenen er mættet med lister,” skriver amerikanske Forbes Magazine i en spritny artikel og uddyber:

”Det er subjektivt, hvad der udgør et fantastisk måltid, så det er pudsigt, at vi i fællesskab går amok over den ene restaurant (eller halvtreds) der er blevet udråbt til verdens bedste i et givent år.”

En liste med ‘oversete’ anbefalinger

Derfor har magasinets senior-biddragsyder, Ann Abel, sat sig for at guide på en ny måde til ti af klodens restauranter, der er et besøg værd i 2019. (Og vel også andre år, hvis man skal tro ordene citeret ovenfor).

For at kunne løse den opgave, har hun spurgt en lang række restauranteksperter til råds. For som hun skriver:

”Jeg spurgte en del af dem, hvilke restauranter de finder mest interessante – og oversete – lige nu. Ingen af dem er voldsomt berømte, men det er der måske en af dem, der bliver.”

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København

Anbefalinger lige fra Dubai til Vesterbro

I Forbes’ anbefaling er ti restauranter på tværs af klodens længde- og breddegrader nævnt i alfabetisk (og altså ikke kvalitetsmæssig) rækkefølge.

Turen går lige fra Dubai og Oslo over Mexico og Rusland til Tokyo og Danmark.

Nærmere bestemt København. Endnu nærmere bestemt Istedgade.

Det er nemlig den tidligere Noma-dessertdronning, Rosio Sanchez, der brager ind i Forbes-artiklen med sin Restaurant Sanchez.

Den åbnede i slutningen af 2017 på hjørnet af Istedgade og Absalonsgade som tredje knopskud på den amerikansk-mexicanske tacoeksperts mini-imperium, som også tæller to uformelle taqueriaer i henholdsvis Kødbyen og Torvehallerne ved Nørreport.

Læs også: De 5 bedste caféer på Vesterbro

Foto fra Facebook © Sanchez

Sjælen af det mexicanske køkken

Sanchez byder på en mere gennemført, men stadig helt og aldeles afslappet restaurantoplevelse, og det er den prisvindende, amerikanske journalist samt koge- og rejsebogsforfatter, Matt Goulding, der har anbefalet Forbes at sætte Sanchez på listen:

”Østers med habanero og havtorn, et ’killer’ udvalg af mezcal og en hip placering på Vesterbro er alt sammen med til at gøre det til et sjovt sted at spise,” skriver Forbes blandt andet og fortsætter:

”Men i virkeligheden kommer du for majsen, for sjælen af det mexicanske køkken og nøglen til de mest delikate kreationer fra Sanchez’ køkken. Hvis det kommer på en tortilla, bliver du uden tvivl glad.”

Som stolte københavnere har vi kun én ting at sige til Forbes Magazine for de flotte ord om en af byens uden tvivl bedste restauranter: Tusind tacos!

Hvad: Sanchez
Hvor: Istedgade 60, 1650 Køvenhavn V
Hvornår: Alle ugens dage kl. 17-00, lørdag og søndag også brunch kl. 11-14
Hvor meget: Enkeltretter fra 60 til 150 kr. 5-retters menu 375 kr. pr. person
Hvordan: www.lovesanchez.com

Brunch på mexicansk. Foto fra Facebook © Sanchez

Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Trøffelfest i Ny Østergade. Foto: Kaspar Mørk Arianto
Trøffelfest i Ny Østergade. Foto: Kaspar Mørk Arianto

”Har du prøvet Pasta La Pasta”, spurgte en god bekendt mig på Facebook, efter jeg for nylig hyldede en lille flok italieneres rendyrkede pastamagi i Lyngby Storcenter.

”Nej?!” måtte jeg svare undrende og næsten ængstelig.

For hvordan pokker var det dog lykkedes mig at gå glip af – hvad jeg allerede nu godt kan afsløre er – Københavns vel nok bedste takeaway-pasta-oplevelse?

En royal verdensmester, en restaurantekspert og to italienere fra Era Ora

Pasta la Pasta åbnede i starten af september 2018, og bag konceptet står de to hovedkræfter, Martin Bøie Ipsen og Morten Paaske Christensen.

Martin har tidligere drevet den hedengangne Restaurant Ergo i Gothersgade, og har sidenhen været et velkendt ansigt i det københavnske natte- og restaurationsliv.

Morten har et gastronomisk CV af den mildest talt imponerende slags: Udlært fra Michelin-restauranten Formel B på Frederiksberg, vinder af VM for unge kokke med U25-landsholdet for en håndfuld år tilbage og kok på 3-stjernede Alinea i Chicago.

Nåh ja, så har Morten også lavet italiensk mad ved en vulkan på Sicilien OG været kok for Kronprins Frederik.

Læs også: De 10 bedste italienske restauranter i København

Morten Paaske Christensen (tv) og Martin Bøie Ipsen står bag Pasta La Pasta. Foto: Kaspar Mørk Arianto

Resten af teamet består af Domenico og Giulia, som har arbejdet henholdsvis syv og tre år på Michelin-klassikeren Era Ora på Christianshavn, som sidste år blevet kåret til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af magasinet Gambero Rosso.

Så er kvalitetsniveauet ligesom lagt.

Et højteknologisk miniaturekøkken

Det har taget over to år at udvikle konceptet til Pasta La Pasta, som har til huse i et lille, hengemt kælderlokale i Ny Østergade lige over for Café Victor.

Stilen er ’italiensk isbil anno 1950’ med grønne pastelfarver, glødepærer, farvestrålende Campari- og Parmigiano-plakater fra Støvlelandet og ikke mindst masser af italiensk marmor.

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Læs også: Du får den vildeste pastaoplevelse i… Lyngby Storcenter?!

Og så er der køkkenet. Det lille bitte og åbne køkken ligner snarere noget fra en gourmetrestaurant end en gå-hjem-og-spis-biks.

(Ret skal være ret: Du kan faktisk også indtage din mad ved et af højbordene i pastakælderen.)

I køkkenet hersker skarpe linjer, pletfri orden og masser af fintunet teknologi.

Specielle pastagrave fyldt med boblende vand er indstillet til at koge forskellige typer pasta på et præcist antal sekunder. I et køleskab står alle takeaway-drikkevarer i farveorden og med etiketterne vendt samme vej.

Intet er overladt til tilfældighederne.

Parmesancreme, trøffel og dehydrerede tomater

Pyha, det var alligevel meget, man kunne skrive, før man overhovedet nåede til det, det hele drejer sig om: Pastaen.

Den er håndlavet af en lille, lokal familie i Piemonte, som Pasta La Pasta har et tæt samarbejde med. Den laves frisk på bestilling og sendes med ekspresfart til København.

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Det lyder måske ikke som det mest bæredygtige udgangspunkt i disse transportbevidste klimatider, men til gengæld smager det helt i gennem guddommeligt, og så prøver Pasta La Pasta at kompensere med emballage, der er biobrydeligt uden at gå på kompromis med den visuelle lækkerhedsfaktor.

Læs også: De 10 bedste gourmetrestauranter i København

Kokketeamet har – med Morten i spidsen – forsøgt at inddrage teknikker og viden fra Michelin-universet for at hæve den klassiske og simple, italienske pasta til nye luftlag.

Det resulterer bl.a. i små, takkede pastapuder kaldet ’plin’ med cremet parmesansauce og sort trøffel, samt ’fagottini’-miniature-pastapakker fyldt med rosmarinkrydret ’lardo’-svinefedt.

For ikke at nævne en bolognese, som du aldrig har fået den før.

Det langtidstilberedte oksekød toppes med dadeltomater dehydreret ved 65 grader i 5-6 timer for at opnå den perfekte karamelliseringsgrad. Naturligvis!

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Store ambitioner og fair priser

”Pasta med Michelin-drys lyder fænomenalt, men er det så ikke også stjernedyrt?” tænker du måske.

Nej, faktisk ikke. Alle pastaretterne hos Pasta La Pasta ligger lige omkring en hundredelap.

Herudover kan du få en række små småretter kaldet ‘piccola’ i prislejet 30 til 55 kr.

Af dem kan især en sublim, lufttørret trøffelskinke i papirtynde skiver og de håndrullede, piemontesiske grissini-stænger med rosmarin varmt anbefales.

Forskellige slags ‘piccola’ fra Pasta La Pasta. Foto: Kaspar Mørk Arianto

Alt i alt virker det hele uhyre gennemtænkt og nøje velovervejet hos Pasta La Pasta.

Det er der ikke noget at sige til, for ambitionerne hedder kort og godt ’verdensherredømmet’.

Først tager de København, dernæst resten af Danmark og så vil de kigge ud over landets grænser.

Én ting er sikkert: Vi hepper på Pasta La Pasta hele vejen.

Hvad: Pasta La Pasta
Hvor: Ny Østergade 5, 1101 København K
Hvornår: Mandag til lørdag kl. 11-21. Lukket søndag.
Hvor meget: 100 kr. plus/minus for en hovedret
Hvordan: www.pastalapasta.com

80 designere i Axel Towers: FindersKeepers holder sprødt 3 dages julemarked

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto: Liv Kastrup Møller
Foto: Liv Kastrup Møller

Det populære designmarked FindersKeepers er kendt for at forbinde elskere af kreativt kunsthåndværk med inspirerende skabere og designere.

Nu vender de tilbage med en storstilet juleudgave.

Indtager Axel Towers med papirpynt og julestemning

I hele tre dage – fra fredag den 14. til og med søndag den 16. december – popper FindersKeepers op i Axel Towers’ kobberbeklædte, sodavandsdåseformede tårne lige over for Tivolis hovedindgang.

Her har de fået lov at overtage tre af de smukke, rå lokaler på 1. og 2. sal i det midterste tårn.

Indgangen til markedet vil blive festligt pyntet af papirkunstneren Emilie Stanton, som kan ses med sine produkter på billedet øverst i artiklen.

80 små designeriværksættere sælger ud

Intet mindre end 80 designere og kreative iværksættere vil have stande på markedet.

Det betyder, at du kan juleshoppe amok i unikke gaver indenfor genrer som keramik, planter, interiør, billedkunst, mode, smykker og andre fine sager.

Der er julegaveidéer til familiens store såvel som små, og med fokus på sidstnævnte er der værd at bemærke, at barnevogne også er velkomne.

Der er elevator fra gadeplan, hvis du har den firhjulede babytank med.

Billetter til markedet koster mellem 40 og 80 kr. alt efter, om du køber i forsalg eller i døren og om du vil shoppe en enkelt dag eller hele weekenden.

I boderne kan der som regel betales med MobilePay eller kolde kontanter.

NB! FindersKeepers havde tidligere meldt ud, at der ville være 120 designerboder på markedet. Det er blevet nedjusteret til 80 grundet pladsudfordringer efter artiklens udgivelse.

Hvad: FindersKeepers Christmas x Axel Towers 2018
Hvor: Axel Towers, Axel Torv 2, 1609 København V
Hvornår: Fredag d. 14/12 kl. 12-18, lørdag d. 15/12 kl. 11-17 og søndag d. 16/12 kl. 11-16
Hvor meget: Dagsbillet 40-50 kr. Weekendpas 70-80 kr.
Hvordan: Billetter via dette link.