Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Et besøg værd i København

Af Redaktionen

Om du bor i det københavnske centrum, er tilflytter eller bare på besøg, tilbyder det københavnske bybillede et væld aktiviteter, oplevelser og seværdigheder, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. I København er der rigeligt at lave, så afsæt gerne et par dage til at suge hele byen ind. København tilbyder faktisk så mange forskellige ting, at det giver mening, at lave en liste over de ting, du ønsker at nå at se. Hvis ikke, har vi her gjort arbejdet for dig. Læs med, hvor vi giver dig en hurtig københavnerguide.

København er en af Europas smukkeste hovedstæder. Med kanalen der flyder gennem gaderne, det gamle Tivoli, som fortsat er en populær turistattraktion, til den lille havfrue på Langelinie, er der rigeligt at se. Men selvom København er kendt for disse attraktioner, tilbyder byen så meget mere.

Til den kageglade

Hvis du godt kan lide kage, er der heldigvis rigeligt med steder, som du kan besøge. De bedste steder på listen er Sankt Peders Bageri, Lagekagehuset, Conditori La Glace og Lauras Bakery.

Bagerierne tilbyder et væld af forskellige kager i allerhøjeste kvalitet. Sidder du og bliver kagesulten, kan du her finde en nem opskrift på chokoladekage. Måske den ikke bliver ligeså ekstravagant, som dem de sælger på La Glace, men den bliver helt sikkert lækker!

De københavnske kanaler

Tager du et smut til København, foreslår vi, at du svinger forbi Nyhavn. Her kommer de københavnske kanaler i særdeleshed til sin ret. Nyhavns farvepalette er meget smuk og komplementerer kanalerne, hvis vand reflekterer de farverige bygninger.

Hvis du ønsker at se den københavnske by fra et andet perspektiv, anbefaler vi, at du lejer en kajak eller GoBoat. Fra vand får du et helt anderledes og storslået syn på byen, og så får du også set mange flere dele, end hvis du f.eks. var på gåben.

Københavns grønne arealer

Selvom København er en ‘lille’ by sammenlignet med Europas andre hovedstæder, er København utroligt nok spækket med grønne arealer. I alle byens områder fra Amager, Frederiksberg og til Østerbro, vil du kunne finde store grønne haver, som både byder på et mangfoldigt dyreliv til diverse cafeer og smukke søer.

Lyder det som noget for dig, bør du besøge Amager fælled, Zoologisk have eller kastellet på Østerbro, sidstnævnte er en af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa. Det blev bygget tilbage i 1924 af Christian IV.

Christiania

Mange vil sige, at de godt ved, hvad Christiania er, men vælger bevidst at en stor buen udenom området. Dette skyldes, at bydelen er kendt for sin åbenlyse hashhandel i Pusherstreet, men fristaden byder på så meget mere end dette.

Går du en tur igennem Christiania, vil du blive overrasket over, hvor meget denne københavnske grotte tilbyder af seværdigheder. Bydelen er ikke blot enormt anderledes men også utrolig smuk. Går du hele vejen igennem Christiania, vil du nå ud til den anden ende af Amager, som kan føre dig til Amager Bakke, også kaldet CopenHill. Et helt klart besøg værd.

Del artikel

Andre læser også