MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Guide: Julestemning i København

Af Annoncør

Den magiske tid står for døren og venter på, at vi går den i møde. Kunne du tænke dig en bunke forslag til, hvordan du kan komme i den helt rigtige julestemning, så får du dem her.

Jul i Tivoli

Traditionen tro byder Tivoli julen velkommen i stor stil. Måske har du allerede været derinde for at se juletræet blive tændt og dine børn få julelys i øjnene? Stemningen derinde er ikke til at tage fejl af, og det er nærmest som om, man har åbnet døren til en helt ny verden. Stedet kan noget helt særligt i den søde juletid med deres fine oppyntning og lys, som skaber stemning, hvorend man kigger hen. Smør en madpakke med mad og drikke fx fra helsegrossisten, tag dine unger i hånden, og indånd sammen duften af jul. Hvem ved, måske kigger Snedronningen forbi?

Stemningsfyldte julemarkeder

Rundt omkring i det dejlige København popper der små julemarkeder og gadeboder op. Læg vejen forbi et eller flere af dem på en kold vinterdag, hvor du gerne vil ud og opleve hygge og samvær samt indånde duften af brændte mandler. Skal du have en eller to poser med hjem? På julemarkederne kan du bl.a. se nogle fine, håndlavede ting, som du kan udvide din julepyntsamling med, og smage på gløgg og æbleskiver. 

Du kan undersøge, hvor og hvornår de forskellige markeder dukker op, hvis du gerne vil afsted til det.

Gå på julegaveindkøb

Med juletiden følger selvfølgelig både julefrokost og juleaften. De mange butikker på Strøget er helt oplagt til at finde alt, hvad du skal bruge til både pakkeleg, adventsgaver og julegaver. Eller skal du finde det festlige pynt til årets afsluttende festaften? 

Og har butikkerne ikke lige det, du står og mangler, så kan du jo finde alt fra helseprodukter til makeup til nytåret hos helsegrossisten.

Del artikel

Andre læser også