ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Sådan finder du din nytårsmenu 2021 i København

Af Annoncør

Når årets festligste tid nærmer sig, er der mange ting som skal planlægges. Først skal jules hygge og til tider også hektiske tidplan med gave indkøb, familiebesøg og julefrokoster. Efter jul og alle dens måltider, er det ikke underligt hvis man er blevet en smule træt af mormors udkogte kartofler eller de halvtørre flæskestege, som man har brugt timevis på at gøre spiselig.

Annoncørbetalt indhold leveret af Madfolk.dk

Dernæst er det, inden vi når at se os om, tid til nytår. Nytår er for de fleste tid til fest, glimmer, champagne og god mad. Flere nyder dertil endda en god cigar, når nytårsaftenens festligheder er i gang.

I jules travlhed kan det være svært at få tid til at gøre klar til nytår. Vennerne skal først og fremmest blive enige om hvor nytårs festen skal afholdes. Derefter skal det helt rigtige nytårs outfit udvælges. Champagnen er heldigvis for de fleste let at planlægge, da missionen ofte er at der bare skal være rigelige mængder.

I stedet for selv at bakse med madlavning, vælger mange i stedet at bestille mad udefra fra. Ikke alle er lige gode til at lave mad. Men selvom du måske har fuldt med i folkeskolens hjemkundskab kan det afstressende og en luksuriøs bidrag til nytårsfesten med mad lavet af professionelle. Et sted som tilbyder nytårsmenuer, er Bestil fra Madfolk. Når du bestiller fra madfolk, bliver maden leveret lige til døren og du behøver dårligt at rører en finger.

Med nytårs menuen på plads, kan du stedet bruge din energi på at finde det helt rigtige festtøj, få pyntet dit hjem op til festlighederne og slappe af, alt imens fagfolk står for at kokkerere en lækker menu til selvskabet.

Derudover kan du vælge at pleje dine tømmermænd den første januar med rester fra den lækre menu fra dagen inden. Til dagen derpå kan menuen med fordel afsluttes med et stort glas vand og en hovedpinepille til dessert.

Del artikel