ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Tag på en mini get-away til hovedstadsområdet

Af Annoncør

Trænger du også til at komme lidt væk hjemmefra? Måske, er det lang tid siden at du faktisk har holdt en velfortjent ferie. Mange mennesker lever et travlt liv, hvor det er nemt at glemme at holde pauser. Men man skal også huske at være god ved sig selv og sin krop, og lige præcis en lille ferie kan faktisk gøre underværker. Det behøver ikke handle om én til to ugers, et par dage kan skam også gøre det. For eksempel, kan en tur til hovedstadsområdet være lige præcis dét som du trænger til. Læs med her.

 

Oplev Københavns pulserende storbyliv

København er altid en god idé, når det handler om at skulle på en miniferie. Uanset, hvad tid på året man vælger at opleve byen på, så sker der altid noget. For eksempel, er Tivoli en stor oplevelse omkring Halloween og juletiden. Om sommeren, er der godt gang i udendørs livet i byen og man kan mærke den vidunderlige sommer-vibe rundt omkring i byen. Er du til kunst, kan du eventuelt besøge Louisiana Museum of Modern Art, som ligger i Humlebæk forholdsvis tæt på København. Hvis du hellere vil opholde dig så centralt som muligt, så kan du også besøge Ny Carlsberg Glyptotek eller for eksempel Nationalmuseet. Tag på shopping på strøget, spis lækkert street food på Reffen, nyd en kold drink i Nyhavn, og sug alle indtrykkene fra byen, til dig. Du kan sagtens nå at opleve mange ting i København på bare få dage.

 

Tag på vandretur tæt på København

Der er ingen tvivl om, at du kommer til at gå meget når du er i København. Til sådanne lange gåture, er det selvfølgeligt vigtigt at passe på fødderne og tæerne. Har du derfor

hammertå, er det selvfølgelig vigtigt at aflaste den, hvilket man kan gøre med eksempelvis indlæg. Er man glad for at gå eller vandre generelt, så er det selvfølgelig også vigtigt at man har det rette fodtøj. For det er nemlig heller ikke kun i København man kommer til at gå meget. Der findes faktisk nogle flotte vandreruter omkring København, som man kan udforske. For eksempel kan man gå Parfaceruten på 16km. Her går man igennem Dyrehaven, samt Jægersborg Hegn. Skal turen være endnu længere, kan man også vælge en rute på 42km, nemlig Rudersdalsruten.

 

En god nats søvn i København

Hvis man har været ude at opleve en del i løbet af dagen, så er der mange nye indtryk man skal forholde sig til. Ikke nok med at kroppen er fysisk træt, men hovedet kan også godt føles tungt. Det er derfor vigtigt, at man har et oplagt overnatningssted, så man kan være sikker på at få en god nattesøvn. Når man nu er på ferie, så må man også godt forkæle sig selv ekstra meget. Heldigvis, findes der rigeligt med muligheder indenfor overnatningssteder i København. Hvad enten det skal være basic overnatning, eller en lidt højere standard, så skal man nok kunne finde et oplagt overnatningssted i byen.

Del artikel