MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til at lave en forårsoprydning i dine børns garderober

Af Redaktionen

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at børn vokser rigtig hurtigt og derfor ofte har brug for nyt tøj.

Når du som forælder har børn, der tit skal have nyt tøj, kan deres garderober godt ende med at blive rodet eller uoverskuelige, hvis ikke der jævnligt bliver ryddet ud.

Hvis du gerne vil lave en grundig oprydning i dine børns garderober, kan du følge denne guide.

Gennemgå alt tøjet fra en ende af

Når der skal ryddes op i en hel garderobe, er det lettest bare at tage det hele fra en ende af. Hvis du tager hvert stykke tøj, kan du spørge dig selv:

  • Kan han/hun passe det her mere?
  • Kan han/hun lide at have det her på?

Derudover kan du vælge at frasortere alt tøj, der er gået i stykker eller som er slidt. Alt det frasorterede tøj som hverken er slidt eller i stykker, kan du enten sælge, give væk eller gemme til et eventuelt kommende barn.

Tilføj nye ting til garderoben

Når først du har ryddet ud og sorteret, kan du lettere danne dig et overblik over, hvad der mangler i dine børns garderober. Hvis alt er ét stort rod, er det ikke så let at se, om der mangler noget.

Hvis du skal ud og købe nyt tøj til dem, kan du f.eks. gøre det hos Luxkidz.dk. De forhandler bl.a. Petit by Sofie Schnoor.

Organisér alt tøjet

Tilbage er der kun at organisere tøjet, så garderoberne ser overskuelige og ryddet ud. Hvis du fremover forsøger at holde garderoberne nogenlunde organiserede, vil du også lettere kunne gennemskue, om der mangler noget.

Du kan organisere tøjet på mange måder, men det kan f.eks. være, at nogle kasser til tøjet ville hjælpe dig. Det handler bare om at finde på et system, der fungerer for dig.