ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til caféer du sikkert ikke har besøgt i København

Af Annoncør

Er du ved at være lidt træt af at gå på den samme café? Eller har du drukket den samme type af kaffe en hel måned nu? Mangler du noget nyt og anderledes, er du kommet til det helt rette sted, da vi har samlet en liste over 4 steder, der skiller sig lidt ud fra resten.

Det er rart med vaner, men de kan også gå hen og blive lidt kedelige. Særligt, hvis du har fået den samme burger for fjerde gang denne måned eller endnu en gang er endt med en pastaret med kylling rundt om hjørnet. 

Men hvor skal du så gå hen? Det giver vi dig inspiration til her. 

1. Kulturtårnet

Knippels Bro er måske ikke gået dine øjne forbi på dine cykel- eller gåture rundt i byen. Men, det er måske gået dine øjne forbi, at det rent faktisk er muligt at komme derop. For der er nemlig åbnet en pop-up café med smørrebrød i tårnet. Herfra kan du nyde en helt fantastisk udsigt over byen, mens du får dig et klassisk og meget velsmagende stykke smørrebrød. 

Smørrebrød har aldrig været kedeligt og bliver det bestemt heller ikke, når det er krydret med en ekstra god udsigt. 

2. Tårnet i Christiansborg

Nu vi er ved tårne, kan vi lige så godt fortsætte. For vidste du, at det er muligt at komme ind på Christiansborg til frokost og aftensmad? I det irrede tårn er der en fin og meget tillokkende restaurant, hvor du kan få alt lige fra middagsretter til smørrebrød og kager.

Så kan du både få lidt godt til maven og ganen, mens du nyder en udsigt og krydre det med lidt demokrati oven i hatten. Det er trods alt mere, end hvad din sous vide stav derhjemme kan prale med! 

3. Sporvejen – spis i en sporvogn 

Der var engang, hvor sporvognene kørte gennem Københavns gader og bragte folk fra A til B. Sådan er det ikke længere. Men, det betyder ikke, at de er helt forsvundet. For restauranten Sporvejen er bygget op omkring en sporvogn fra den gamle Linje 2. Du kan få en lækker burger og blandt andet skylle den ned med en rigtig god kop kaffe. 

Hvor tit er det lige, man får muligheden for at spise og drikke i en sporvogn? Så afsted med dig, hvis du gerne vil prøve noget nyt!

4. Meyers drivhuse 

Har du prøvet at spise i et drivhus før? Hvis ikke har du muligheden for at prøve det i Meyers drivhuse. De er sæsonbetonet og giver dig en helt unik oplevelse. For du har følelsen af at sidde udenfor, men behøver ikke bekymre dig om en paraply eller jakke, da du sidder lunt og godt indenfor. Der er plads til fire mand i hvert drivhus, som du finder ved Skuespilshusets Café eller Restaurant Ophelia. 

Det er ikke bare sjovt én gang, men kan sagtens prøves flere gange og stadig være en stor og sjov oplevelse.

Del artikel