Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Snart går det løs: Guide til 8 fede events under Copenhagen Cooking

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Glæd dig til magiske øjeblikke i byens rum, for du er igen i år inviteret med til bords, når Copenhagen Cooking indtager byen.

Det foregår fra den 18. til den 27. august, og her planlagt over 100 events på 10 dage.

MigogKbh har fremhævet otte af de fedeste.

Foto Rasmus Flindt Pedersen

Frederiksberg Høstfest

Fredag den 18. august er der atter høstfest på Frederiksberg Allé.

Her bliver dækket op til langbordsmiddag, og du kan købe madbillet til bl.a. Sans Souci, Frederiks Have og Hahnemanns Køkken.

Billetter koster 295 kr., og du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas.

Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen.

Der er både øl- og vinbarer på Alléen, hvor du kan købe drikkevarer.

I mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter I jer alle til bords.

Køb billet her.

Foto PR

Home dining hjemme hos en ægte Punjabi Mama

I et klassisk parcelhus på en villavej lidt uden for centrum bor en familie, som har noget helt særligt at byde på.

Det er nemlig Mamas Daal, som kokkererer og serverer vegetariske retter fra Punjabregionen i Indien og Pakistan.

Lige fra man træder ind ad hoveddøren bliver man mødt af en spicy aroma, som med det samme sætter gang i sulten.

Mama og hendes nærmeste byder jer velkommen, og fører jer ind i den extravagante spisestue med udsigt til Mamas køkken.

Her vil jeres smagsløg komme på en rejse gennem daal-univeret, når Mama og hendes datter Una introducerer jer for klassiske, autentiske daalretter. Retterne tilberedes med et moderne twist, når der tilføjes grøntsager, urter og toppings.

Undervejs vil I få mulighed for at følge med i køkkenet, når Mama lægger sit final touch på maden og tryller i køkkenet, samtidig med at I får serveret en masse gode historier.

Billetter koster 350 kr. pr. person (plus gebyr).

Køb billet her.

Foto PR

Særlig vinsmagning og aftensmad under stjernerne

Kom til Sydhavn, med en smuk beliggenhed ved havet, når ROOTS slår dørene op for et særligt vinsmagende par med et lækkert måltid mad!

I løbet af aftenen vil du smage fem vine sammen med en fuld menu af lækre retter inklusive antipasti såsom stracciatella og siciliansk kroket, en hovedret såsom vores fantastiske lasagne og deres berømte tiramisu.

Middagene finder sted fra d. 18-26. august, og billetprisen er 445 kr. plys gebyr.

Køb billet her.

Foto PR

Krebsegilde med panorama-udsigt over Sankt Jørgens Sø

Restaurant Gemini inviterer til krebsegilde med Københavns formentlig bedste udsigt over Sankt Jørgens sø.

Temaet er overvejende ny-nordisk med fokus på den enkelte råvares potentiale, og det vil både kunne duftes, smages og mærkes, når der tages plads i den gemte oase bag Gl. Kongevej.

Køkkenet ledes af tidligere Michelinkok, Emil Eshardt-Nielsen, som har været på Kadeau, AOC og Søllerød Kro – og hans passion for gastronomi har vist sig ved årets udgivelse af Michelinguiden, hvor to af Geminis søsterrestauranter er nævnt.

Arrangementet foregår tirsdag 22. august, og billetprisen er 645 kr. plus gebyr.

Køb billet her.

Foto PR

Casper Sobczyk deler gratis kartoffelretter ud

Kom forbi og smag Casper Sobczyks take på, hvordan du nemt og lækkert kan lave mad med økologiske kartofler.

Det foregår på festivalpladsen fredag d. 25. august fra kl 16-18.

Du får lov at smage og du får opskrifterne med hjem, så du selv kan tænke kartoflerne mere ind det nemme og hurtige hverdagskøkken.

Bemærk at eventet er gratis og kræver ikke tilmelding. De lukker ned, når de løber tør for smagsprøver.

Læs mere her.

Foto PR

Surdejspizzaer for små og store

Små madører og deres forældre inviteres nu til et par hyggelige timer sammen med madmand og gastronomisk gøgler Thomas Alcayaga og Il Fornaio, det kompromisløse bageri med Italienske rødder.

I Adelgade midt i København, kan I kaste jer ud i pizzaens kunst og bygge jeres helt egne surdejspizzaer, som bliver bagt færdige inden I kan sætte jer godt til rette og spise sammen.

Thomas Alcayaga vil guide jer kyndigt rundt i de mange forskellige råvarer og toppings, de stiller til rådighed, og surdejspizzabundene fra Il Fornaio danner basen for de mange kreationer.

Efter pizzaen kan I glæde jer til dessert a la Hawaii og med i billetprisen er desuden en drikkevare til både store og små, der er både børne- og voksenvenlige at vælge mellem.

Arrangementet foregår onsdag d. 23. august og torsdag d. 24. august, og billetprisen er 295 kr. 1 billet giver adgang til 1 voksen og 1 barn, en pizza per person og en drikkevare per person er inkluderet.

Køb billet her.

Foto PR

Ølmusikbanko med Absalon

Kom med når Absalon, traditionen tro, tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Beer Weeks ØlTorv på Israels Plads.

Aftenen står på en omgang festlig ølmusikbanko, hvor tallene på bankopladerne skiftes ud med sangtitler.

Der skal bl.a. synges med på “Stik mig en øl”, “Knap en bajer op”, “Drunk In the Morning”, “Sidder på et værtshus” og mange flere.

Så tag dine venner under armen og nyd en omgang banko, som du ikke har prøvet før!

Arrangementet foregår lørdag 26. august 2023 kl. 20-22, og billetprisen er 119 kr.

Køb billet her.

Foto PR

Smørrebrødets Dag

Lørdag den 26. august indtager nogle af landets bedste smørrebrødsrestauranter endnu engang Festivalpladsen på Israels Plads, når Smørrebrødets Dag 2023 hylder den traditionsrige spise.

Smørrebrødet er i konstant udvikling, hvilket er med til at fastholde det som en favorit på menukortene landet over.

Rundt på vores bedste restauranter står klassiske og moderne fortolkninger side om side, hvor gamle dyder og kreativitet på smukkeste vis forenes.

Dette fejrer vi endnu en gang til smørrebrødets Dag 2023, hvor Copenhagen Cooking igen inviterer nogle af fagets allerdygtigste, til at give os deres bud på det bedste smørrebrød.

Årets restauranter er:

Billetten inkluderer seks stykker signatursmørrebrød (OBS! stykkerne er halve stykker, men nok til at mætte) og Copenhagen Cookings egen iskolde festivaløl lavet i samarbejde med Anarkist.

Prisen er 250 kr. pr. person.

Køb billet her.

Del artikel

Andre læser også