Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spar penge hos naboerne: Her finder du Malmøs gode shoppingcentre

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Emporia, PR
Foto: Emporia, PR

I skrivende stund får man 100 svenske kroner for 66 danske kroner.

En særdeles attraktiv kurs, hvis man bor vest for Øresund og tager mod øst for at handle.

Der kan være gode penge at spare på stribevis af varer hos vores svenske naboer, og derfor strømmer mange københavnere over broen med enten tog eller bil for at shoppe – særligt her i januar, hvor der er udsalg i mange forretninger.

Men hvor er det nu lige, at det er godt at handle, og hvilken adresse skal man taste ind i GPS’en, inden man triller mod Sverige?

MigogKbh giver dig her et hurtigt overblik over Malmøs shopping- og indkøbscentre.

Foto: PR

Mobilia

Ankommer du til Malmø i bil, er det nemt at svinge forbi indkøbscentret Mobilia. Du skal blot sørge for at ramme Trelleborgsvägen, som er en af hovedvejene, der fører mod centrum.

Mobilia møder du, inden du kommer helt til ind til centrum, og med omkring 100 butikker at gå på opdagelse i er her rig mulighed for at finde ting og sager til både store og små.

Blandt andet byder sportskæden Stadium på masser af grej til de aktive, og forretninger som MQ har tøj til både mænd og kvinder. Skal fødderne have ny beklædning, kan det findes hos Scorett, Skechers eller Din Sko, og er du på jagt efter genbrugsguld, kan du søge i secondhand-butikken Skåne Stadsmission.

Er det familiens mindste medlemmer, der skal købes ind til, har både Lindex og KappAhl baby- og børnetøj, der ikke vælter budgettet.

Se mere på mobilia.se.

Hvad: Mobilia
Hvor: Malmø

Foto: PR

Emporia

Lige ved Hyllie Station, hvor Øresundstoget standser på vej til Malmø C, ligger giganten Emporia.

Shoppingcentret kan med sine cirka 200 butikker prale af at være Skandinaviens største, og her kan powershoppere sagtens tilbringe en hel dag.


Kæmpebrands som Apple, Calvin Klein og Levi’s har egne forretninger i Emporia, og hvis du er på udkig efter en ny Hästens-seng kan den ligeledes findes her.

Klassikere som H&M og Zara finder du også, og når sulten melder sig, er der rigeligt med spisesteder at vælge imellem.

Se mere på emporia.steenstrom.se.

Hvad: Emporia
Hvor: Hyllie Boulevard 19, Malmø

Foto: PR

Triangeln

Tager man toget et stop længere fra Hyllie, havner man på stationen Triangeln, som ligger i centrum af Malmø. Triangeln er også navnet på et shoppingcenter, som ligger få skridt fra perronen.

Centret har for få år siden gennemgået en større renovering og huser nu en lang række gode forretninger.

Her er både boliginteriør, elektronik, tøj, sko og kosmetik på hylderne, og du kan shoppe hos blandt andet Hemtex, Polarn O. Pyret, Gina Tricot og Lagerhaus.

På grund af den centrale beliggenhed kan et besøg i Triangeln nemt kombineres med en slentretur i Malmøs gågade, hvor der ligeledes findes masser af butikker.

Se mere på triangeln.com.

Hvad: Triangeln
Hvor: Södra Förstadsgatan 41, Malmø

Foto: PR

Hansa

Lige som Triangeln har Hansa for få år siden gennemgået en større ombygning og istandsættelse, og centret har nu fået et mere eksklusivt look og flere lækre forretninger.

Blandt andet & Other Stories og COS er flyttet ind, og du kan shoppe kendte mærker som Lexington, Gant og J. Lindeberg.

Hansa, som tidligere har heddet Hansacompagniet og Hansagallerian, ligger lige ved siden af gågaden, så man nemt kan svinge derind, når man alligevel er på strøgtur.

Se mere på hansamalmo.se.

Hvad: Hansa
Hvor: Stora Nygatan 50-56, Malmø

Foto: PR

Åhléns City

Tæt på Hansa ligger Åhléns City ud til gågaden Södergatan. Her er egentlig tale om én stor butik og ikke et shoppingcenter, men med mange afdelinger og mærker, som er værd at tjekke ud.

Fordelt på Åhléns Citys tre etager finder du tøj, sko, accessories, boligindretning, køkkengrej, smykker, bøger, børnetøj og legetøj. Her er altså noget for hele familien.

Varehuset har både egne mærker samt en lang række kendinge som blandt andet Acne Studios, Design House Stockholm og Iittala.

Se mere på ahlens.se.

Hvad: Åhléns City
Hvor: , Malmø

Del artikel

Andre læser også