Guldsmeden udvider med nyt hotel: Her kommer designerhotel med 270 værelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Hotelkæden Guldsmeden har formået at ramme et internationalt niveau på deres skønne boutique-hoteller rundt omkring i København.

Nu har man netop afsløret planerne for deres syvende hotel i København, som kommer til at hedde 5-øren Guldsmeden Hotel på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation og Amager Strandpark.

Gefion Group A/S er bygherre og udvikler af det nye byrum ved Femøren Metrostation – blot et Metro-stop fra Københavns Lufthavn.

Det er de tidligere erhvervsbygninger på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation, som har stået tomme, som nu bliver konverteret til et grønt og indbydende byrum på hele 23.200 m2.

Bliver i stil med de øvrige hoteller

Det nye hotel bliver i stil med Guldsmedens øvrige hoteller, som udtrykker et mere personligt indrettet hotel med en afslappet og hjemlig atmosfære, bæredygtighed og økologi.

Hotellet bliver på ca. 270 værelser, som vil få en hel speciel lys og venlig indretning. Hotellet vil desuden omfatte wellness, pool samt et større fitnessområde. Hotellet forventes at åbne dørene medio 2021.

“Vi glæder os til at kunne åbne endnu et hotel i København med vores mere personlige boutique-hotel koncept, som er et godt alternativ til de lidt mere upersonlige hoteller.

Beliggenheden er helt unik både i forhold til Københavns Lufthavn, Amager Strandpark, Royal Arena og ikke mindst i forhold til København,” siger Marc Weinert, som sammen med sin kone Sandra Plesner Weinert ejer hotelkæden Guldsmeden.

Nyt byrum er ved at tage form

Udover det nye hotel med stort fitnessområde vil det nye byrum omfatte en dagligvarebutik (Netto), café, ungdomsboliger og en daginstitution. Området vil tiltrække både turister, naboer og studerende.

Det nye byrum bliver grønt, indbydende og vil være en integreret del af den omkringliggende by og strand.

”Det nye byrum vi har udviklet på Engvej er ved at tage rigtig form, og aftalen med netop Guldsmeden er det helt rigtige for området.

Byrummet ved Engvej bliver grønt, hyggeligt og spændende arkitektonisk. Det bliver et fantastisk område, og vi glæder os til den dag, hvor området bliver fyldt med liv” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group A/S.