Gung-Ho i Valby: Verdens største løb på oppustelig bane vender retur

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er vant til en del forskellige motionsløb her i Københavns-området.

Men et af de helt særlige løb i København er forhindringsløbet Gung-Ho. De kalder det selv for verdens største løbefest på oppustelig bane.

Det har været en kæmpe succes de seneste par år, og derfor er det ikke overraskende, at vi igen her i 2019 kan se frem til at få besøg af konceptet igen.

Lørdag d. 29. juni vender det retur til Valby Parken med 10 oppustede, kæmpestore forhindringer, fordelt på 5 km.

En vanvittig løbefest fyldt med sjove overraskelser, udfordringer og oplevelser. Der er plads til hele famillien. Konceptet er enkelt: Man skal have det sjovt!

Der er også rift om billetterne allerede. Hele 14 start-tidspunkter er allerede udsolgt. Dermed er der kun 13 starttidspunkter ledige.

Billetterne bliver også dyrere jo tættere, man kommer på løbsdagen.

Det handler om at udfordre hinanden

Løbet adskiller sig fra andre fun-runs på grund af de store forhindringer.

En vigtig detalje er også, at man ikke nødvendigvis behøver at have en perfekt kondition for at deltage. Ingen bliver målt i tid – det er fun run for alle. Man kommer til at hoppe, springe, kravle og løbe på de 5 km.

Det handler om at have en fest og udfordre sig selv på en sjov måde. Udfordre sine venner og grine af dem når de vælter rundt i de oppustelige giganter.

En seriøst sjov dag

Man kan blandt andet opleve verdens største luftmadras. Hold nu fast! 12 meter bred, 32 meter lang og 5 meter høj. I alt dækker den 378 kvartmeter og 1.890 kubikmeter.

Forhindringerne har navne som: The Wall, Born Slippy, Surfin’ og The Final Countdown – alle forhindringerne er navngivet efter nogle af pophistoriens mest populære sange.

Både voksne og børn kan være med til løbet. Arrangørerne anbefaler dog at børn, er minimum otte år gamle. Alle børn under 12 år skal løbe sammen med en voksen.

Det afholdes i København, Aalborg, Århus og Odense i år.

Hvad: Gung Ho – løbefest på oppustelig bane
Hvor: Valby Parken
Hvornår: Lørdag d. 29. juni
Billetter her