ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Håndlavede smykker – få det som du vil 

Af Annoncør

Smykker spiller stadig en stor, stor rolle for folks personlige stil. Vel at mærke både for mænd og kvinder.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Hilbert Kbh

Smykkerne har en unik egenskab til at agere en forlængelse af vores personlige stil, hvormed de altså er sigende for vores personlighed. Simpelthen fordi de også er med til at italesætte os som typer. Derfor har smykket en meget specifik værdi, som betyder, vi ikke acceptere at komme hvad som helst på kroppen. Nøjagtigt som med vores tøj vil vi have noget, der passer til os som person. Og hvilken bedre måde at finde det på, end ved at bestemme helt selv?

Hos Hilbert Kbh kan du få designet dine egne smykker!

Før internettet købte man altid sine smykker hos en guldsmed. Og lige nu kunne det sagtens se ud som om, at tendensen snart igen er, at man henvender sig der for at få de perfekte håndlavede smykker, der passer 100% til sin personlighed.

Hos Hilbert Kbh har man i hvert fald mulighed for at henvende sig og få lavet det smykke, man drømmer om. Det kan enten ske ved at smykket laves af nye materialer helt fra bunden eller ved at man får omsmeltet gamle smykker. Om sidstnævnte er muligt, er naturligvis et spørgsmål om smykkernes kvalitet, men det er altså muligt at bruge ældre smykker til at få nye. Derved går nostalgien og betydningen også i arv, hvilket kan være med til at give en endnu mere unik fornemmelse omkring det nye smykke – hvad end det er en ring, ørering, et armbånd etc.

Proceduren er faktisk ganske simpel, når man vil have et håndlavet smykke. Du skal mere eller mindre blot fortælle guldsmeden, hvad du har af tanker eller idéer, så kan denne fagperson hjælpe med at tegne et udkast, så du kan få en idé om slutproduktet. Denne tegning kan naturligvis korrigeres, så du får nøjagtigt det, du har drømt om.

Når tegningen er på plads, laver guldsmeden så det unikke smykke til dig, og sikre det perfekte match ud fra dine forestillinger. På den måde får du et produkt, som ikke bare er helt sit eget, men passer perfekt til din stil og har en enestående historie bag sig. Se det er smykker med en fed fortælling.

Del artikel

Andre læser også