ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et ægte håndværkertilbud: Her er Københavns billigste hus

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør
Foto: Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør

100.000 eller 2,5 millioner kroner.

Det er ikke småører, der adskiller de prisskilte, der følger med de huse, der hver især går under titlen af områdets billigste villa rundt omkring i landet lige nu.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Fra slagpriser på langt under en million i Sønderjylland til mere end det dobbelte i landets mest attraktive boligområde i Hovedstaden.

Se det billigeste hus til salg i dit område her

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

Nordjylland
I det nordjyske er prisen for landsdelens billigeste huse helt nede på 175.000 kroner.  I øjeblikket kan du vælge blandt tre forskellige villaer på mellem 70 og 100 kvadratmeter, som allesammen er til salg for det lave beløb.

For eksempel kan du i en lille landsby udenfor fjordbyen Hadsund købe et gammel bindingsværkshus fra 1777, der udover sine 84 kvadratmeter indenfor også byder på et værksted og flere udhuse.

Se husene her

 

Østjylland 
På det øverste af næserykken på Djursland ligger en villa fra 1920 i den lille by Holbæk, hvis beskedne prisskilt på 175.000 kroner, gør det til landsdelens billigste.

Det kan være en fordel at have hænderne godt skruet på, for det 88 kvadratmeter store hjem er nemlig udbudt til salg som et håndværkertilbud.

Se huset her

 

Midt- og Vestjylland
Efter et par hak i udbudsprisen i løbet af året er 175.000 kroner ifølge Boliga.dk også nok til at købe det billigeste hus i Midtjylland.

Den klassiske murstenvilla er fra 50’erne, råder over 93 kvadratmeter og ligger i landlige omgivelse udenfor endnu en fjordby; Skive.

Se huset her

 

Foto: Home Ribe

Sydjylland
Den 88 kvadratmeter store villa, der ligger på Koldingvej ved Ribe, er ikke bare det billigeste hus i det sønderjyske.

Prisskiltet på blot 100.000 kroner sikrer nemlig også det nedrivningsklare hus fra 1877 titlen som den billigeste villa til salg i hele landet.

Se huset her

 

Foto: Boligtilbolig.dk 

Fyn og Øerne
Det er måske ikke en overraskelse, at den billigste villa i det fynske ligger på Langland, som har nogle af landets laveste huspriser.

Her skal du da også blot betale 150.000 kroner for en 92 kvadratmeter stor murstensvilla på øens nordlige spids i den lille by Stoense.

Se huset her

 

Foto: Bo-nyt Nordsjælland 

Nordsjælland
I den anden ende af skalaen er Nordsjælland ofte garant for nogle af landets højeste priser, men i udkanten af Frederikssund Kommune på Hornsherred kan du få dig en villa for 1.195.000 kroner.

Med i beløbet følger 103 kvadratmeter bolig, et værksted og en carport på en grund med udsigt til marker.

Se huset her

 

Foto: Danbolig Kastrup, Tårnby & Dragør 

Hovedstaden
Der er kamp om boligerne i hovedstadsområdet, hvilket ofte resulterer i skyhøje udbudspriser, som langt fra alle kan være med på.

Men lige nu kan du blive husejer for 2.495.000 kroner i udkanten af Tårnby, hvor et håndværkertilbud på 120 kvadratmeter er til salg.

Se huset her

 

Foto: Danbolig Præstø 

Sjælland
Væk fra hovedstaden på det sydlige Sjælland, skal du derimod blot betale 275.000 kroner for 120 kvadratmeter villa.

Her er områdets billigste hus en bindingsværksvilla fra 1875, som ligger i landlige omgivelser mellem Næstved og Vordingborg.

Se huset her

 

Foto: Estate Ole K. Jørgensen – Nakskov 

Lolland-Falster
Lolland-Falster er også kendt for at være et område af landet, hvor man kan få et hus for ganske beskedne beløb. Udenfor Nakskov kan det billigste hus på øerne da også blive dit for blot 185.000 kroner.

Hjemmet fordeler sig på 100 kvadratmeter og tre værelser, der trænger til en renovering.

Se huset her

 

Foto: Home Rønne

Bornholm
Sidst, men ikke mindst, skal der ikke mere end 298.0000 kroner til for at købe det billigeste hus på hele Danmarks ferieø, Bornholm.

Her er et gammelt bondehus i bindingsværk fra 1875 udenfor Aakirkeby til salg, og ligesom mange andre af de billige huse på listen, kræver det også en gennemgribende renovering.

Se huset her

 

Del artikel