Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hair-beauty.dk – Danmarks bedste beauty test

Af Redaktionen

Shampoo, bodylotion, hårtrimmere, solcreme, læbestift, selvbruner, beauty blender, hårbørster, øjenskygger, ansigtscreme, skægtrimmere, kunstige øjenvipper, hårtørrer, barbermaskiner, makeup børster – ja, beauty- og hårprodukter er der mange af. Og netop dette er grunden til, at det kan virke som lidt af en jungle at finde rundt på markedet for hårprodukter eller beautyprodukter, fordi der nærmest er uendeligt mange valgmuligheder for at pleje sin krop og sit hår. Og her kommer hair-beauty.dk ind i billedet. For er du på jagt efter et bestemt produkt, kan du hos hair-beauty.dk finde en lang række tests af adskillelige beauty- og hårprodukter, så du nemt kan vælge det bedste af det bedste. Og herunder kan du læse endnu mere om, hvad der gør netop dem til eksperter på området.

Stærkt team af kompetente specialister

Kvalitet er bedre end kvantitet – og det gælder især i forhold til teamet bag hair-beauty.dk. For holdet bag består nemlig af blot to eksperter – nemlig Liva og Martin. De er eksperter på alt, hvad der hedder kropspleje, hår og beautyprodukter, og sammen med en række testpersoner har de gjort det til deres mission at gøre markedet for hår- og beautyprodukter gennemskueligt for forbrugerne. Dermed bliver det – takket være Liva og Martin og hair-beauty.dk – lettere for dig som forbruger at træffe de helt rigtige valg.

Få hjælp og vejledning til alt inden for beauty

Konceptet bag hair-beauty.dk er, at ikke nødvendigvis de produkter, som har vundet en “bedst i test” er det bedste produkt – i hvert fald ikke for alle. For vi har alle sammen forskellige behov, forskelligt hår og forskellig hud, som kræver forskellige produkter for at holdes sundt. Og derfor har de på hair-beauty.dk sørget for at sætte forskellige testvindere op mod hinanden, så det er lettere for forbrugerne at gennemskue hvilken type hud eller hår, de forskellige produkter egner sig bedst til. Og her kan du altså få gode råd og vejledning til alle typer produkter lige fra ladyshavere og epilatorer til hårvitaminer, skægtrimmere og ansigtsmasker.

Dybdegående og uafhængige tests af produkterne

For at kunne give så gode og relevante informationer til kunderne som muligt, gennemfører teamet bag hair-beauty.dk hele tiden nye tests af produkter i forskellige kategorier. De laver både deres egne, uafhængige tests, men sørger også for at sammenligne produkter, som allerede er blevet testet andre steder for at sammenligne og dermed give dig som kunde et indblik i de forskellige produkters fordele og ulemper, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dig.

Del artikel

Andre læser også