Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Hotellounge i offensiv: Sætter verdens bedste steak-kød på menuen til halv pris

Af Rasmus Kramer Schou
Capa Lounge på Paladshotellet på Rådhuspladsen PR Foto
Capa Lounge på Paladshotellet på Rådhuspladsen PR Foto

Når man skal ud til en god middag i København, plejer man ikke at tænke hotelrestaurant, som det første.

Internationalt er det ellers normalt at nogle af storbyernes bedste restauranter, netop findes på hoteller.

Scandic Palace Hotel vil gerne lave om på det tankesæt – så de har en gastronomisk offensiv klar.

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København

Capa Lounge på Paladshotellet på Rådhuspladsen PR Foto

Slagtermester bag hotel

I 1909 fik den danske slagtermester Anders Jensen opført en af Københavns arkitektoniske perler, Palace Hotel eller som det bliver omtalt i folkemunde Paladshotellet.

Engang var hotellet, der ligger på Rådhuspladsen 57, stedet, hvor datidens største stjerner, Audrey Hepburn, Judy Garland og Errol Flynn blandt andre, blev bespist når de var i Danmark.

Dengang var gæsterne stjernerne, i dag er det kødet – for ligesom at ære historien og den gamle slagtermester.

Læs også: Så er der madro: Smørrebrødsrestaurant indfører børnefri restaurant

Capa Lounge på Paladshotellet på Rådhuspladsen PR Foto

50 procent rabat

Første step er at introducere deres lounge for gastro-glade folk.

De har derfor nyrenoveret deres Capa Lounge, som den hedder og for ligesom at lokke folk til for at teste det nye koncept, så har de besluttet at skære 50 procent af prisen på både mad og drikkevarer.

Capa Lounge holder sig indenfor de klassiske serveringer som f.eks. en rørt tatar, en luksusburger og en sashi ribeye med fritter og bearnaise.

Sashi-kød blevet for øvrigt kåret til verdens bedste steak i konkurrencen World Steak Challenge.

Næste step i den kulinariske ekspansion bliver at åbne en decideret gourmetrestaurant med kødet i fokus.

Den historie følger MigOgKbh op på snart.

Læs også: Jurassic Park: En ægte T-Rex er for første gang i København

Hvad: Halv pris på menukortet
Hvor: Scandic Palace Hotel, Rådhuspladsen 57
Hvornår: Fra torsdag 24. september
Hvor meget: 50 procent på regningen

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Capa Lounge på Paladshotellet på Rådhuspladsen PR Foto

Del artikel

Andre læser også