Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hits fra fire årtier: Halvandet er klar med kæmpe strandfest

Af Redaktionen
Foto: PR.
Foto: PR.

Der er mange ting, vi har savnet meget længe.

At rejse, lækre cocktails, sand under fødderne og ikke mindst lækre beats at danse til er bare nogle af dem. Med andre ord: En fed beachclub på Ibiza.

Nu er der heldigvis nyheder, og det er de rigtig gode af slagsen.

Halvandet bringer nemlig Syden til dig med hele pakken, og det bliver endda i to omgange, når de åbner op for sommerens højdepunkt: Sunset Beach Party 10. og 24. juli.

Foto PR

Hits fra 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne

Når Halvandet åbner dørene til Sunset Beach Party 10. og 24. juli, så venter der dig et program og en musikoplevelse af de helt store.

Eftermiddagen og aftenen tager dig igennem hits fra de sidste fire årtier, og til at sikre dig de helt rigtige hits præsenterer Halvandet et stærkt line-up med nogle af Danmarks bedste DJ’s:

“Vi lever af at skabe oplevelser og god stemning, og der er ikke ret meget, som gør det bedre end gode gamle hits.

Vi har længe haft et ønske om at lave netop denne type musik events, hvor vi både nyder det nyeste, men også går tilbage i tiden.

Kombineret med vores lækre univers af stemning fra syden mener vi, at vi har skabt rammerne for en fantastisk aften,” siger Bo Winther Petersen, ejer af Halvandet.

Stærkt line-up med særlige specialer

“Vi er gået efter de bedste til hvert årtis bedste beats, og det syntes jeg, vi er lykkedes med,” forklarer Bo, og det må vi give ham ret i.

Til det første af to sprudlende sommer-events kan du møde:

Henri Matisse, som blandt andet er kendt fra de allerstørste natklubber på Ibiza, åbner dagen med lækre loungerytmer fra 10’erne.

Næste mand bag pulten er Anders K, også kendt som halvdelen af den populære DJ-duo TooManyLefthands, som har spillet på scener og klubber verden over. Han vil guide dig sikkert igennem 00’erne.

90’er-hits rimer på Chief 1, og det er heldigvis også lige præcis den kendte DJ, producer, sangskriver og senest Melodi Grand Prix-deltager, som går bag pulten og giver dig en 90’er-hitoplevelse, du sent vil glemme.

80’erne sprøjtede hits ud, og vi nævner i flæng “Girls Just Want To Have Fun”, ToTo’s “Africa”, “Billie Jean”, og så er vi også ret sikre på, at “Summer of 69” ikke har lydt bedre længe, når Halvandet-oasen byder velkommen til top-DJ BASF, som udover en lang DJ-karriere, også har produceret beats til den verdenskendte DJ Calvin Harris.

Dagen lægger ud med chill-out fra kl. 16 til 18, inden tempo og dans tager over fra kl. 18 og frem til kl 22.

Anden omgang 24. juli har et mindst lige så stærkt line-up, hvor også velkendte Peter Visti dukker op.

Har du ikke besøgt Halvandet endnu, så vil vi gerne afsløre, at vi ser det som havnefrontens dejligste oase, og det er vi ikke ene om.

Sunday Times har nemlig valgt Halvandet som en af Europas 10 bedste strandfester.

Det betyder med andre ord, at alt er klappet og klart til en sommeraften med alt det bedste inden for lokation, cocktails, lækre madboder og et musikprogram med “syng-med”-garanti.

Og ja, så findes solnedgange vist ikke meget smukkere end fra Halvandet.

Hvad: Sunset Beach Party på Halvandet på Refshaleøen
Hvornår: Lørdag 10. juli og lørdag 24. juli fra kl. 16 begge dage
Hvor meget: 100 kr. pr. person (plus gebyr). Sætter du dig i strandstolen inden kl. 15, er der gratis entre.
Hvordan: Billetter til begge dage kan købes her. Skulle vejrguderne ikke være med os, så flyttes arrangementet en weekend frem.

Del artikel

Andre læser også