Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Har du brug for ekstra plads til dine ting?

Af Annoncør

Der kan flere situationer, hvor du får brug for ekstra opbevaringsplads. Måske er du ved at flytte eller renovere? Eller måske har du opsagt din lejlighed for at rejse ud i længere tid, og mangler et sted til alle dine møbler? Uanset, hvad årsagen er, kan det i så fald være nyttigt med et godt og sikkert opbevaringsrum.

Sådan vælger du et godt opbevaringsrum

Der findes flere aktører på markedet inden for opbevaring. I princippet har du mulighed for at leje plads hos din onkels nabo og hos store multinationale firmaer. Derfor er der også god grund til at overveje, hvad du gerne vil have ud af dit opbevaringsrum. 

Når du vælger et professionelt depotrumslager, vil du oftest få langt flere fordele end hvis du blot opmagasinerer hos en mere tilfældig privatperson. Blandt andet er dine ting oftest mere sikre hos depotrumslageret. Der er oftest både adgangskontrol, overvågningskameraer og omfattende alarmsystemer. Derfor er du langt bedre garderet mod tyveri end hvis din ting står op i en garage.

Sørg for et tørt rum

En anden fordel ved at vælge et depotrumshotel er, at dine ting vil blive opbevaret på et tørt og rent sted. Depotrumshotellet har en optimal temperatur og luftfugtighed, så dine møbler og øvrige ting ikke tager skade under opbevaringen. Til sammenligning vil opmagasinering i en garage, et skur eller lignende ofte være hårdt ved dine møbler. I værste tilfælde kan du også risikere oversvømmelser og lignede uheldige situationer. Derfor kan det godt betale sig at leje et opbevaringsrum.

Mulighed for at læsse af indvendigt

Du kan som bekendt ikke styre vejret. Heller ikke når du flytter. Derfor er det en stor fordel, at du har mulighed for at af- og pålæsse indendørs, når du lejer et opbevaringsrum hos et depotrumslager. På den måde skal du ikke have dine møbler ud regn og slud, når du skal have dem ind eller ud af depotrumshotellet. Du skal heller ikke selv stå i silende regn og manøvre rundt med tunge møbler. I stedet kan du i ro, mag og tørvejr flytte dine møbler ind eller ud af traileren. 

Sørg for fleksible åbningstider

Når du skal leje et opbevaringsrum, er det også en god idé at undersøge depotrummets åbningstider. Du vil gerne have mulighed for at kunne tilgå dine møbler på tidspunkter, der passer dig godt. Derfor må de meget gerne holde åbent uden for de sædvanlige 8-16-tider, hvor du formentlig selv arbejder.

Del artikel

Andre læser også